Στο mi4c αφού ταλαιπωρηθηκαμε λίγο ήταν η Σειρά μας βλέπετε η Fixed δουλεύει καλά μέχρι στιγμής εγώ έβαλα το ζιπακι από το xiaomi miui. eu που αναφέρθηκε πιο πάνω και παρόλο που ήταν για kenzo δούλεψε για τον καιρό. Το τηλέφωνο παρουσιάζει υπερθέρμανση και μετά από 10 λεπτά παιχνίδι μου βγάζει μηνύματα υπερθερμανσης και η μπαταρία πέφτει με ελεύθερη πτώση.. Όλα καλά όμως αφού εμείς είμαστε οι δοκιμαστες μαμαλακηδες γαρ των μςζεδων που μας σερβίρουν τα παιδιά κάθε Παρασκευή!
Τελικά βρήκα πρόβλημα καλό στην Ρομ.
Σε hermes και σε hennessy όταν πας να αποθηκεύσει πανοραμική φωτογραφία χτυπάει και δεν την σώζει.
Για base rom πρόβλημα το βλέπω.
Xiaomi σε ευχαριστώ πολύ που μπορώ και αναφέρω κι εγώ κάτι, μετά από τόσο καιρό νόμιζα ότι είχα stable.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο mi4c με την 6.11.17 ο καιρός κάποια στιγμή ενημερώθηκε είχα ανοικτά τα δεδομένα όλο το πρωί και βλέπω πήρε περιοχη ,πρόγνωση και όλα ....αλλά πάλι τώρα είναι off.... αδυναμία σύνδεσης.
Ειναι προβλημα server .Εγω με global stable τα ιδια.
Περί της εφαρμογής του φορουμ.
Είναι λίγο δύσκολο να δουλεύεις μαζί της κάποιες φορές.
π. χ. Όταν πατάει το πληκτρολόγιο πάνω στο πλαίσιο κειμένου.
Επίσης δεν μπορώ να βάλω συνημμένο για να δείτε τι εννοώ στο από πανω.
Το έβαλα με Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους, σήμερα πρώτη φορά, αποφάσισα να φύγω από miui και να δοκιμάσω στο mi4 μια nougat, έτσι για την υπογλυκαιμια... ☺️☺️☺️. Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει το security.apk και μετατροπέα μονάδων, να δω εάν μπορούν να δουλέψουν στην aosp nougat, και τι προβλήματα βγάζουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
good is never enough...always you can do better.....
Την εβαλα και εγω απο χθες σε Nikel πανω απο την προηγουμενη.
Αυτην την φορα δεν μου ζητησαν οι εφαρμογες των τραπεζων να ξαναβαλω αποτυπωμα.
Νομιζω οτι καθε βδομαδα γινομαστε και καλυτεροι.
Ακομη δεν εχω τρακαρει σε κανενα απο τα προβληματα που αναφερονται εδω.
Ευχαριστουμε πολυ την ομαδα....
Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro) Current Device:MI Mix 3 6/128GB
Συγχαρητηρια σε ολους, πολυ καλυτερη η rom κι απο την 6.11.17, πιο γρηγορη, πιο σταθερη, πιο καλη μπαταρια. Την περασα σε kenzo 3/32 απο την 6.11.17 αλλα και σε 2/16 απο την πρωτη marshmallow (δεν θυμαμαι εκδοση) και στα 2 χωρις factory reset!
Μια ερωτηση μονο εχω, δεν μου εχει περασει σε κανενα απο τα 2 το lancher, το βρισκω καπου να το φλασαρω απο πανω?
@gkalen Δεν πιστεύω να υπήρξε κάποια παρεξήγηση από τον τρόπο που ανέφερα τα προβλήματα και την γνώμη μου για τις xtrv.. Εκτιμώ πολύ την δουλειά που κάνετε όλοι εδώ για να χαιρόμαστε εμείς τα κινητά μας καθώς επίσης και την βοήθεια όταν προκύψει κάτι απλά νομίζω ότι από εμάς θέλετε να ακούτε την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ρομ...