Μολις την έβαλα σε mi4 όλα οκ φαίνονται εκτός από την εφαρμογή του φόρουμ, δεν κάνει σκρολ στο shoutbox και όταν παταω στην ειδοποίηση από το thread της ρομ πχ δε με πάει στο μήνυμα που πρέπει να με πάει πατώντας πάνω στην ειδοποίηση αλλά με πάει στην αρχή της εκάστοτε σελίδας. Όπως επίσης όταν αλλαζω σελίδα με πάει στο τέλος της επόμενης σελίδας και πολύ κάτω από το τελευταίο μήνυμα..
Υπάρχει περίπτωση να μειωθούν οι χαρακτήρες στην περιγραφή της rom διότι δεν εμφανίζονται στην γραμμή οι τρεις-τέσσερις τελευταίοι?
Όταν έχω 2 ή περισσότερες, δεν μπορώ να επιλέξω την νεότερη μιας και δεν ξέρω ποια είναι.
Θα μπορούσα να πάω βάση ημερομηνίας download, φυσικά.
Θα μπορούσα να σώζω την τελευταία σε άλλον φάκελο θα μου πείτε.
Εκτός και αν υπάρχει τρόπος να το δω αυτό και είμαι τόσο χαζούλης που δεν τον έχω βρει.
Σέρνεται το android file host, μου θυμίζει γραμμή pstn :p
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
γεια σας ...οδηγός για να πάω από 8.0.5.0 σε αυτήν;;;;μήπως να κάτσω στα αυγά μου γιατί καλά είμαι και εδώ άπλα είπα να κάνω το πείραμα ποιο πολύ για να δω την διαδικασία ....ευχαριστώ
Καλησπέρα, φλασαρα την XTRV/GTV_6.11.17 & την 6.11.24 σε redmi note 3 pro αλλά έχω και με τις δύο το ίδιο πρόβλημα που φαίνεται στη παρακάτω φώτο... 20161125_162431.jpg