ΒΡΕ ΣΥ!!!Ο/H bozonio έγραψε:
Οχι αληθεια. Δεν τρολλαρω. Απλα ειμαι λιγο παραξενος. Λογο ενασχολησης με την πληροφορικη (Σε σημειο καψιματος) απεκτησα κουσουρια. Ενα απο αυτα ειναι πως δεν θελω να πηγαινω βημα βημα, ουτε στο περιπου. Θελω να κατανοησω πληρως το πως, να το φυτεψω κυριολεκτικα στο κεφαλι μου οποτε οτι error και να δω, να ξερω απο που προερχεται και να μην ψαχνω πανικοβλητος εκεινη την ωρα. Οταν τα πραγματα δεν ειναι δομημενα στο κεφαλι μου, στρεσαρομαι!
![]()
Αφού είσαι και πληροφορικάριος, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν γίνεται να στα πουν όλα με την πρώτη και να τα συγκρατήσεις για το τι θα κάνεις σε περίπτωση προβλήματος. Πάρε το κινητό σφραγισμένο αν μπορείς, το οποίο θα έχει μέσα την global stable. Αν και τώρα τελευταία έχουν Ελληνικά και οι global stable, αν δεν έχει, κατεβάζεις την global developer και την περνάς πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή Updater του κινητού χωρίς ξεκλειδώματα κλπ κλπ. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα Ελληνικά μένεις όπως είσαι και σε κάθε περίπτωση διαβάζεις με την ησυχία σου τον κατάλληλο οδηγό για να ξεκλειδώσεις το κινητό και να προχωρήσεις παρακάτω βήμα-βήμα

. Λογο ενασχολησης με την πληροφορικη (Σε σημειο καψιματος) απεκτησα κουσουρια. Ενα απο αυτα ειναι πως δεν θελω να πηγαινω βημα βημα, ουτε στο περιπου. Θελω να κατανοησω πληρως το πως, να το φυτεψω κυριολεκτικα στο κεφαλι μου οποτε οτι error και να δω, να ξερω απο που προερχεται και να μην ψαχνω πανικοβλητος εκεινη την ωρα. Οταν τα πραγματα δεν ειναι δομημενα στο κεφαλι μου, στρεσαρομαι!