Οποτε ξαναφλασαρω την China dev ακολουθωντας το tutorial Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
-
-
-
Αν ακολουθήσεις τον οδηγό χωρίς παρεκλήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα . Αν στη πορεία προκύψει θέμα , σταματάς και
ψάχνεις να βρεις ή ρωτάς πως και γιατί . -
Εσύ, αλήθεια, θα τολμούσες με τούτονο δω να?
Αυτος εχει μεινει στην εποχη που οι ανθρωποι παλευαν με πυρηνικες κεφαλες. Τοσο κλειστη που ειναι η Βορεια Κορεα, κανενας δεν του ειπε πως οι εποχες αλλαξαν. Ο πολεμος ειναι καθαρα οικονομικος και τεχνολογικος. Ας πεσει η Google μια μερα η ας σηκωσει ενας hacker ολο τον τραπεζικο μας λογαριασμο και καταλαβαινεις τι εννοω. Για το οικονομικος δεν αναλυω. Ζουμε στην οικονομικη κριση. Ποιος πολυς κοσμος πεθαινει τωρα παρα στο Ναγκασακι.
Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο.
Πλεον ποια ειναι .tgz που το winrar το κανει extract κατευθειαν και εχει μεσα τα images
Μετά χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση των Drivers, για να μπορέσει να δει την συσκευή σας σωστά το PC σας.
Απλά κάνετε extract το αρχείο "Driver_Auto_Installer_v1.1236.00.zip", και κάνετε διπλό κλικ στο "Install.bat",
Aυτο ειναι ο usb driver για windows 7 ωστε να δει το τηλεφωνο. Οποτε το προσπερνω αυτο το κομματι.
Απο εδω και κατω, το ακολουθησα πιστα και τα εκανε ολα. Μονο που δεν εκανε restart το τηλεφωνο στο τελος αλλα επρεπε να πατησω το power. Mετα κολλησε στο Mi logo και μετα το ξαναεκανα restart (με powebotton + voldown key) και αρχισα να σεταρω στο κινητο την china dev. Λες να στραβωσε στο restart?
To ξαναηρα απο την αρχη.
Στο βελακι δειχνει οτι o driver παιζει κανονικα. Φλασαρα με το SPtool την Οmega οπως πρεπει και αυτη την φορα το αφησα να bootαρει χωρις να το διακοψω. Του πηρε 3-4 λεπτα και τελικα δεν ειχε κολλησει. Απλα την πρωτη φορα αργει πολυ! Σεταρα Dev, Εκανα enable το usb debug, εκανα ελεγχο στο fastboot και παλι επιμενει!
- (bootloader) unlocked: yes
- (bootloader) secure: no
Kαμια ιδεα κανεις? - (bootloader) unlocked: yes
-
Έχει επιλεγμένο downoad only και όχι download and lock.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σ αγαπαω! Δοκιμαζω και απανταω σε λιγο!
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μου βγηκε πολυ αυθορμητα
-
Ο/H bozonio έγραψε:
Μου βγηκε πολυ αυθορμητα
Αστον να λέει.......σε πειράζει !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προσπερνάμε την τόλμη και γοητεία προς στιγμήν, εξάλλου λείπει και ο takis, δεν έχει καθόλου ίντριγκα και πάμε μπας και βγάλουμε καμια άκρη με το @bozonio , γιατί έτσι όπως πάμε, θα διασπαστεί σε πολλά και επικίνδυνα priksidia, που θα μας μολύνουν όλους....
Καλά δε θυμάμαι ότι υπάρχει έκδοση sp flash tools που έχει επιλογή DOWNLOAD AND LOCK?
Την έχει κανένας εύκαιρη?
(πρόσεξε κακομοίρη μου μην ρίξει βλέφαρο η κοπελιά σου στο miui.gr......κάηκες!!!!! ποια παντόφλα.....πια AMSTEL)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Bασικα θελω απλα να εχω τηλεφωνο
Υπεροχο το Xiaomi αλλα δεν το λες και η χαρα του noob. Eχει οντως μια διακικασια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0