Διαφήμιση

Xiaomi: Οι πωλήσεις στα smartphones πέφτουν, αλλά η ίδια δεν πτοείται.

• Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H Jinthegod έγραψε:

Για το Mi note 2 μιλας εσυ τωρα ?
      Yes...Yes... :mrgreen:
      Αυτο λεω..τι να το κανω σε 3-4 μηνες (που ουτε τοτε θα εχει πεσει 400$) ενω μπορω με τοσα λεφτα να παρω πορομοια συσκευη και μαλιστα αξιοπιστη?? :) Ασε που σε 3-4 μηνες θα εχει βγει το Μι 6 με τον snapdragon 835 και μετα παλι η ιδια ιστορια..οχι περιμενε να πεσει λιγο η τιμη του κτλπ,κτλπ...! :P :D
    • H λύση που βρήκα και εφαρμόζω τα τελευταία 2 χρόνια είναι ότι το πήρα απόφαση να είμαι 6-12 μήνες πίσω αλλά να αγοράζω σε ανθρώπινες τιμές. Δεν τρέχει και τίποτα, αλλιώς θα μπεις στο τριπάκι που περιγράφει από πάνω και ο Jinthegod, θα περιμένεις συνέχεια να πέσει η τιμή του νέου μοντέλου ενώ πάντα εν τω μεταξύ θα βγαίνει ένα άλλο.. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες. φίλε μου! Αν λάβεις υπόψη σου ότι τα τεχνολογικά χαρίσματα του σήμερα θα τα εκμεταλλευτούμε ή θα τα απόρρίψουμε σε μια 2ετια (το νωρίτερο) τότε το 6-12 μήνες το λες και νωρίς.
      Καταναλωτική μανία και τίποτε άλλο. Εύγε για την σωστότατη και χωρίς αντίπαλο μέθοδο που ακολουθείς...

Και μην λες ότι είσαι πίσω! Αυτό στο πασάρουν οι άλλοι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • και όλοι όσοι το πήρανε....

αυτοί που δεν είναι ευχαριστημένοι, είναι οι samsumg-άκηδες και iphone-άκηδες μόλις το βλέπουν και μαθαίνουν την τιμή του!!!

δε θα σχολιάσω για τα μούτρα που τους πέφτουνε στο πάτωμα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Βρε σας λέω μεγάλη ζημιά πάθανε στο γραφείο με το Redmi pro. Τώρα μου λένε να το κινέζικο και πόσο θα σου κρατήσει κτλ..
      Tους ρωτάω: πόσο πήρες το δικό σου το κορεάτικο; ..με 2 χρόνια συμβόλαιο με 100 τον μήνα?! :S :/ ..και πόσο είπες ότι σου κρατάει η μπαταρία; πόσο;! χαχαχαχα... X/ ..
      ..α και κάνα νέο για αναβάθμιση; κανένα; Εμείς παίρνουμε ενημερώσεις κάθε εβδομάδα... (Το τελευταίο ήταν το τελειωτικό χτύπημα..) :D 8)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Χαχαχαχα

Κακίες, χτυπάτε τους άλλους εκεί που πονάνε.... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • ένας γνωστός μου πιτσιρικάς iphon-άκιας, βγάζει εδώ και κάνα μήνα σε αγγελία στο facebook το τελευταίο iphone των 800 ευρώ!

του χω πει να περάσει μια βόλτα από τον θείο του που του χω στείλει το redmi pro εδώ και κανα δυο βδομάδες, να διαπιστώσει γιατί δεν πρόκειται να πουλήσει το συγκεκριμένο iphone ποτέ!

τον αποθάρρυνα βέβαια λίγο, λέγοντάς του ότι με 800 ευρώ, ο θείος του θα παίρνει κάθε χρόνο, επί πέντε χρόνια, καινούριο τηλέφωνο με διπλές κάμερες, δακτυλικό αποτύπωμα, μπαταρία τέρας κλπ κλπ και πως θα του περισσεύουν και λεφτά και για διπλόπιττα σουβλάκια!!!!!

ούτε που έχει περάσει ακόμα απ' τον θείο, ούτε και που μου ξανα-απάντησε στο facebook, πρέπει να με διέγραψε!!

• Θέλω να πω πολλά... αλλά δεν θα πω τίποτα...
      Απλά μην ξεχνάτε ότι η Miui είναι 100% αντίγραφο του iOS. Να πω επίσης ότι στο χωριό της, PlayStore δεν κυκλοφορεί. Αυτά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • μην πεις, γιατί ούτε αυτός είπε...κατάπιε την γλώσσα του!!!!! :lol: :lol: :lol:

• Ο/H pavlidisc έγραψε:

Θέλω να πω πολλά... αλλά δεν θα πω τίποτα...
      Με αυτό ....τα είπες όλα!! :)

Ο/H pavlidisc έγραψε:

100% αντίγραφο του iOS
      Δεν είναι η μονη αλλα είναι η καλύτερη :D
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Θανάση...τί να πώ; Βαρέθηκα τις αναλύσεις και αναλύσεις και αναλύσεις...όπως μπορούμε να τις αντιληφθούμε με το θνητό μυαλό μας ε...

Η Apple κινεί τα νήματα στην παγκόσμια τεχνολογία. Αυτό για μένα είναι ξεκάθαρο και δεν χωράει σούξου μούξου. Εάν και εφόσον αποφασίσει αυτή να περπατήσει κάτι, θα περπατήσει...αλλιώς θα πατώσει. Έχει τρυπώσει παντού (άμεσα ή έμμεσα).
      Βλέπεις οτι περπατάει σε άλλα επίπεδα...έκανε παραδείγματος χάρη το Apple watch και βλέπεις ότι πριν το υλοποιήσει είχε κλείσει συμφωνία με το όλα σχεδόν τα ιατρικά κέντρα της Αμερικής (πλουσίων; φτωχών; αυτό είναι άλλο φρούτο). Μέχρι να βάλει NFC chip, οι συναλλαγές με αυτόν τον τρόπο στην ουσία δεν υπήρχαν. Μόλις το έβαλε στο iPhone 6 ξαφνικά άρχισε να λειτουργεί το mobile payment. Όταν θέλει να κάνει κάτι (οτιδήποτε, π.χ να φτιάξει αόρατο κουμπί) θα αγοράσει ολόκληρη την εταιρία παραγωγής...δεν θα αρκεστεί σε παραγγελία. Μιλάει για αυτοκίνητα...κλπ κλπ. Πολλά πολλά τέτοιου είδους μπιχλιμπίδια που διαβάζω κάθε μέρα...και που μόνο η Apple μπορεί να τα κάνει.

Απο την άλλη, την βλέπω να περνάει σε επίπεδο VIP-πελατών. Δεν μπορούν πλέον να την ακολουθήσουν όλοι. Είναι πανάκριβη. Προσφέρει κορυφαίες και ασφαλής υπηρεσίες (για μένα) αλλά για να τις απολαύσεις πρέπει να χώσεις το χέρι πολύ βαθιά. Και ΟΧΙ...η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ΔΕΝ υπάρχει αλλού! Προβλήματα δημιουργούνται αλλά λύνονται σε dt. Το θέμα είναι οτι μου φαίνεται πως έτσι όπως το πάει σε λίγο θα είναι η Ferrari που μπορούν να απολαύσουν ελάχιστοι.

Εγώ, και πολλοί ακόμη σαν εμένα, δεν είμαστε για Ferrari. Όσο ήταν απλά ακριβή, θυσίαζα κάποια άλλα πράγματα για να απολαύσω τις πραγματικά κορυφαίες υπηρεσίες της και το εκπληκτικό App Store. Τώρα που είναι απλησίαστη (και όσο πάει το χάσμα θα μεγαλώνει) και που το Android πλέον έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο (1000 επίπεδα πίσω όμως από το ios - προσωπική άποψη που ΔΕΝ αλλάζει γιατί έχει δημιουργήσει εγκεφαλικό πρόβλημα :D ) ήρθε η ώρα την την αποχαιρετήσω, μάλλον ανεπιστρεπτί :whistling:

Πιστεύω οτι το iPhone 10 θα έχει 2000 ευρώ! Το αξίζει; Για μένα σίγουρα όχι, για κάποιον που χρησιμοποιεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις υπηρεσίες της Apple (το 90% των ευρωπαίων χρηστών ΔΕΝ τις χρησιμοποιούν γιατί απλά δεν μπορούν...εφόσον οι υπηρεσίες είναι φτιαγμένες για ΗΠΑ - ΙΝΔΙΑ και τώρα και ΚΙΝΑ) τότε σίγουρα ΝΑΙ!

Τέλος πάντων...μπορώ να μιλάω γι'αυτό το θέμα ...24 ώρες το 24άωρο...δεν ξέρω εάν έχει πλέον νόημα.
      Η Apple φιλαράκια δεν είναι μία κάμερα, ένα Antutu, μια οθόνη, ένα Fusion Drive, μία RAM...είναι πολλά περισσότερα...στα οποία δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχει αντίπαλο.

Φιλικά όλα...αλλά και αν θυμώσετε...ξίδι... 8)

Υ.Γ μ' αρέσει που είπα οτι δεν θα πώ τίποτα... :D