Διαφήμιση

Redmi note 2 περίεργο hang/reboot

• Redmi note 2 περίεργο hang/reboot

Καλημερα παιδια, ειναι καιρος τωρα που εχω θεματακι με hang-reboot οταν αλλαζω θεμα ή μονο lock screen οταν μετα την αλλαγη κλειδωνει μονο του πρωτη φορα. Οταν αναβω την οθονη για να ξεκλειδωσω κολλαει κ μετα απο λιγο κανει restart μονο του. Παρατηρησα επισης την ωρα που ειναι κολλημενο οτι η ωρα στο lockscreen μετραει κανονικα, αν εχει καμια σημασια αυτο.
    Εχω την τελευταια gtv 6.11.24 κ αν θυμαμαι καλα αυτο ξεκινησε με την αναβαθμιση σε miui 8. Να κανω clean install απο την αρχη ή εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε? reset το app των θεματων κ επαναφορα εργοστασιακων εχω δοκιμασει. :?
  • Εγώ θα σου πρότεινα clean install με wipe data και να μην κάνεις επαναφορά εφαρμογών απο backup. Να τις σετάρεις απο την αρχή δηλαδή. Και βλέπεις απο εκεί και πέρα. Πάντως μοιάζει για software πρόβλημα.
  • Ο/H vic έγραψε:

Καλημερα παιδια, ειναι καιρος τωρα που εχω θεματακι με hang-reboot οταν αλλαζω θεμα ή μονο lock screen οταν μετα την αλλαγη κλειδωνει μονο του πρωτη φορα. Οταν αναβω την οθονη για να ξεκλειδωσω κολλαει κ μετα απο λιγο κανει restart μονο του. Παρατηρησα επισης την ωρα που ειναι κολλημενο οτι η ωρα στο lockscreen μετραει κανονικα, αν εχει καμια σημασια αυτο.
    Ότι και να κάνεις στο ίδιο αποτέλεσμα θα οδηγηθείς.
    Στην ουσία δεν είναι restart μιας και δεν ζητάει Pin, αλλά σαν-να-ξυπνάει-από-hibernation-ένα-πράμα.
    Το μόνο που προτείνω, είναι μετά από αλλαγή θέματος -ούτε που θυμάμαι πότε εμφανίστηκε πρώτη φορά- να κάνεις ένα reboot, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις το κόλλημα.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Διαφήμιση
  • Άρα είναι διαφορετικό από το δικό μου πρόβλημα το οποίο ακόμα -υποθέτω- με ταλαιπωρεί όταν αλλάζω θέμα.
    Απλά με το που αλλάζω, του πετάω και ένα reboot να στρώσει για αυτό λέω παραπάνω "υποθέτω".
    Εμένα δεν ζήταγε, επανερχόταν στην προηγούμενη κατάσταση ακριβώς.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.