Καλησπερα σε ολη την ομαδα.Ξαφνικα και χωρις να κανω κατι επαψε να λειτουργει το δεξι πληκτρο (πληκτρο-πισω).Δεν αισθανεται καθολου το αγγιγμα,δεν φωτιζωνται δηλ.τα πληκτρα οταν το πατας,ενω με τα αλλα δυο φωτιζωνται κανονικα.Το εχει αντιμετωπησει κανεις αλλος;Υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω;
Xiaomi RedmiPro προβλημα με back button
-
-
μου έχει συμβεί το εξής 2 φορές μέχρι τώρα,σταματάει να ακούει το back και το menu γίνεται υπερ-ευέσθητο,δηλαδη ακούει το δάχτυλο και απο απόσταση 1 εκατοστού!
Και τις 2 φορές φόρτιζε σε φορτιστή ξένο (διαφορετικό και τις 2 φορές μεταξυ τους),δεν ξέρω αν φταίει αυτό.
Επανήλθε με reboot κανονικά. -
-
Ο/H yiorgos9292 έγραψε:
εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα και λυνεται αμ το κλεισω κ το ξανανοιξω το κινητο..τ θεμα ειναι αμα υπαρχει καποια λυση πανω σ αυτο..καινουριο κινητο και ειναι μαλακια καθε φορα ν γινεται αυτο..αναφαιρομαι για το redmi pro prime 5.5''...αυτο συμβαινει καθε 2 περιπου μερες..
Αν σου είναι εύκολο θα θέλαμε ένα Screenshot από το Σχετικά με το τηλέφωνο από τις Ρυθμίσεις... -
-
Έχεις την κλασική unofficial Κινέζο μαϊμού μπανανοrom από το κινεζομαγαζο που την αγόρασες. Θα πρέπει να την αλλάξεις άμεσα. Για αρχή θα πρέπει να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ώστε να περάσεις την ελληνική rom.
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δεν λέω για σίγουρα ότι οφείλεται σε αυτήν αλλά πρέπει να την αλλάξεις για να μην σου δημιουργεί πρόβλημα γενικότερα. Πιθανόν να είναι και από αυτό το πρόβλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ο μόνος μου ενδιασμος είναι οτι αμα την αλλάξω αυτόματα χάνω αι την εγγύηση..αυτό σκέφτομαι μονο..εσείς τι λέτε γτ δεν γνωρίζω κ πολλά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0