Αγορά xiaomi redmi 4a
-
-
Γεία σας,
Βλέπω ζεστά την αγορά του και θα είναι η πρώτη xiaomi συσκευή(εκτός από ένα power bank) αλλά το βλέπω αυτή την στιγμή στο geek με την global έκδοση...
Ποια ακριβώς η διαφορά και τι θα μου προτείνατε να κάνω ως νέος σε συσκευή
Xiaomi? -
Ο/H lazux έγραψε:
Γεία σας,
Έχω παραλάβει το Xiaomi Redmi 4A απο geekbuying. Φαίνεται να έχει την China Stable. Ωστόσο το κινητό ήρθε με Play Store και όλες τις γλώσσες. Τελικά ποια rom έχει;
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Γειά σας παιδιά. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Και εγώ με την σειρά μου σκέφτομαι να αγοράσω το redmi 4a για τον πατέρα μου. Είναι καλό; για τα λεφτά του φαίνεται μια χαρά. Επίσης βλέπω ότι ελληνική ρομ υπάρχει εδώ μέσα. Μπορώ να την περάσω έτσι δεν είναι; γενικά εξηγηστε μου λίγο τι παίζει με αυτή την συσκευή. Ευχαριστώ πολύ. Έγραψα εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.
-
-
-
Ο/H agmg έγραψε:
@lazux Που το βρίσκεις στα 80ευρώ; Γιατί ψάχνω να πάρω ένα για τη σύζυγο και πουθενά δεν το βρήκα κάτω από 95 ευρώ...
-
Το έχει στα 87κάτι το geek σε presale το χρυσό.
Η γυναίκα όμως θέλει το rose-gold -
καλησπέρα χαιρετίζω την κοινότητα και ένα μπράβο όλα τα παιδιά για την δουλειά που κάνουν εδώ.Πριν λίγο καιρό αγόρασα το redmi 4 μην γνωρίζοντας για bootloader ελληνική ρομ rom και τα υπόλοιπα.Επίσης να πω ότι έχω διαβάσει αρκετά αλλά μου φαίνετια δύσκολο να περάσω κάτι στο κινητό μια και δεν έχω εμπειρία από αυτά αλλά και χρόνο να ψαχτώ.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε όμως έχω κάποιες βασικές απορίες.
Το τηλέφωνο αγοράστηκε από δω:
Xiaomi Redmi 4 5.0 inch 2.5D Fingerprint 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com sold out
Δεν ζήτησα τίποτα,είχε ελληνική γλώσσα μέσα.
Τα χαρακτηριστικά του κινητου είναι αυτά:
1.Αυτή την στιγμή έχω ένα κινητό που για τα δικά μου δεδομένα "πετάει" τι θα μου δώσει παράπανω αν περάσω μια ελληνική έκδοση.
2.Έτσι όπως είναι το κινητό μπορώ να κάνω ενημερώσεις συστήματος(έχω λογαριασμό miui) η θα κολλήσει το κινητό γιατί έχω κάποια έκδοση δεν ξερω τι....
3.Αν αποφασίσω να περάσω την ελληνική έκδοση υπάρχει κάποιος,μαγαζί ίσως που αναλαμβάνει να περάσει την ελληνική έκδοση επί πληρωμή φυσικά.
4.bootloader έχω ξεκλείδωτο κλειδωμένο;Αν δεν "πειράξω" το τηλέφωνο υπάρχει λόγος να κάνω κάτι με αυτό;
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
Η ρομ που έχεις είναι μαϊμού - unofficial - πειραγμένη, πρέπει να την αλλάξεις οπωσδήποτε.
Για την συσκευή σου δεν υπάρχει global οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πας για την ελληνική αλλιώς μπορείς να μείνεις με την official china που είναι όμως γεμάτη με κινέζικες εφαρμογές...
Για αρχή κάνεις αυτά:
1. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
2. Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Και βλέπουμε στην πορεία για τα υπόλοιπα...δεν χρειάζεσαι μαγαζί να στο φτιάξουν, μπορείς και μόνος σου...με την βοήθειά μας φυσικά -
ευχαριστώ για την απάντηση ελπίζω να βρω το χρόνο να ασχοληθώ διαφορετικά μένω με την υπάρχουσα και ότι γίνει..Κάτι ακόμα.Εφόσον έχω unofficial rom θα μου το ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο;Αν παραμείνω όπως είμαι σαφώς δεν έχω ενημερώσεις από τι καταλαβαίνω.Αν χρειαστεί όμως να κάνω επαναφορά του τηλεφώνου γίνεται η θα κολλήσει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα