Παιδια εχω ενα θεμα και χρειαζομαι βοηθεια.. Λοιπον εχω παρει το xiaomi redmi note 3 pro απο το αλλιεξπρεςς και πριν 2 βδομαδες αποφασισα να του φλασαρω την ελληνικη ρομ γτ μ εμφανιζει κατι κινεζικες διαφημισεις και εκνευριζομαι.. Λιγο π το εψαξα αρχικα θελει unlock το κινητο.. Αφου λοιπον εκανα αιτηση και πηρα εγκριση παω να το κανω με το miunlock και κολλαει στο 50%. Πολλοι λενε οτι φταει ο κωδικος.. Εγω ομως εχω τον ιδιο κωδικο και στο pc και στο κινητο. Καπου διαβαζα οτι πρεπει να φλασαρω την κινεζικη developper κατι τετοιο.. Σας παρακαλω μπορει καποιος να με διαφωτισει..
Προβλημα με το redmi note 3 pro.
-
-
Για αρχή ανέβασε ένα screenshoot από το Settings->About phone και κάνε έλεγχο του bootloader -> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Οριστε
=============== Νοε 30th 2016, 9:20pm ===============
Και ειναι κλειδωμενο εκανα αυτο π μ ειπες και ηταν false.. -
έχεις unofficial rom θα πρέπει να βάλεις μια official και μετά αν θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις TWRP και την Ελληνική rom.
edit: επειδή έχεις κλειδωμένο bootloader ακολούθησε αυτόν τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) για να περάσεις την official china developer για να μπορέσεις μετά να ξεκλειδώσεις και να περάσεις twrp και Ελληνική ρομ.
Βεβαιώσου όμως πριν εάν έχεις kenzo ή kate (δες το model στη πλάτη του κινητού ή στο πίσω μέρος του κουτιού στην προτελευταία γραμμή εάν είναι 2015112 -> Kenzo έαν είναι 2015161 -> Kate) για να κατεβάσεις την σωστή fastboot rom. -
Μπορεις να μου πεις πως να το κανω αυτο?
-
Η Rom είναι unofficial και δεν μπορείς να ξεκλείδωσεις bootloader. Κάνε ένα έλεγχο αν είναι κλειδωμένος η όχι ο bootloader
redmi note3 pro -
Ειναι κλειδωμενος.. Λεει flase οταν εκανα τον ελεγχο..
=============== Νοε 30th 2016, 9:37pm ===============
Σας ευχαριστω πολυ ειλικρινα.. Θα το κανω μολις βρω το χρονο.. Ελπιζω ολα να παμε καλα.. -
Ο/H albourantas έγραψε:
Μπορεις να μου πεις πως να το κανω αυτο?
Μην το πολύ αργήσεις όμως να κάνεις την αλλαγή, γιατί με την ρομ που έχεις μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις ανά πάσα στιγμή. -
-
Σας ευχαριστω και τους δυο παρα πολυ.. Θα το κανω μολις βρω ελευθερο χρονο.. Και παλι ευχαριστω..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες