χμμμ...ελπιζω να μην ειχες παθει κατι τετοιο.και να πηρες τετοια απαντηση
φυσικά και το χω πάθει, όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές παραπάνω!!!
τι σόι μαντάρα-τορας θα ήμουν και πως θα δικαιολογούσα τον τίτλο μου, εάν δεν τα κανα μαντάρα κάμποσες παραπάνω φορές από όλους τους υπόλοιπους?
η μεγάλη μας διαφορά όμως είναι, ότι εγώ δεν έχασα στιγμή το χιούμορ μου, σε αντίθεση με σένα, που απλά το πήρες στραβά και είναι πολύ κρίμα που την είδες έτσι...
δεν σου είπα κάτι κακό, ούτε κάτι που δεν ισχύει....ψέμματα είναι ότι αράδιασες την ιστορία της ζωής σου στο φόρουμ σε 4 γραμμές??
πείσε με ότι δεν είναι έτσι και θα μου ρίξω και εγώ, όχι ένα, δεκατέσσερα dislikes, απανωτά!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
ξερεις οπότε πως είναι το χιούμορ εκείνη την στιγμή.οταν έχει σπάσει το κεφάλι σου και θέλεις να τα σπασεις όλα λάπτοπ κινητό.πιστεψε με έχω φάει αρκετές ώρες και με πολλά πράγματα που φτιάχνω μόνος μου.αλλα όταν σου πάει στραβά κάτι χαμογελάς στραβα μόνος σου.και άλλο να σε πειράξει κάποιος από κοντά και άλλο να περιμένεις μία βοήθεια και άλλο να βλέπεις κάτι τέτοιο.μου έκατσε κάπως εκείνη την ώρα.ολα καλά!!!βοηθατε αρκετά πολύ κόσμο στο φόρουμ όπως και εμένα.και έχω την καλύτερη γνώμη.οπως και με το ριζακι μου από εδώ έχω κάνει ότι του έχω κάνει.μπαντ ταιμινγκ
η ιστορία της ζωής σου σε ........... 4 γραμμές!!!!
@mamaou πολύ "ελαφρά την καρδία" κάνεις dislike σαν νέο μέλος που είσαι σε κάποιον τόσο ενεργό σαν τον @demakhs που φυσικά πλάκα σου έκανε!! θα έλεγα πως είναι επιεικώς απαράδεκτο !!!!!
Τώρα λοιπόν που ηρέμησες κάπως @mamaou, πήγαινε πίσω, διάβασε το επίμαχο μήνυμά σουκαι πείσεμε ότι δεν ισχύουν ακριβώς
αυτά που έγραψα στο επίμαχο μήνυμά μου!!!!
Έχει πέσει πάνω σου να σε βοηθήσει τόσος κόσμος αρχηγέ, με πρώτο και καλύτεροτον πιο εξυπηρετικό μέλος/ παντογνώστη/geoanto-look χρήστη, μόνο που δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις και τα ίδια όπλα να το κάνουμε...
Εγώ έχω μόνο το χιούμορ για να αποκλιμακώνω την ένταση, από τ' άλλα δε σκαμπάζω και πολλά, ότι πιάσει τ "αυτί" μου από δω και
από κει.. ...το οποίο σε προηγούμενο χρόνο δεν σ' είχε πειράξει....
Δεν ήταν και ο γλυκούλης τριγύρω, τώρα που τα μαθαίνει και αυτός, να πετάξει καμιά ιδέα...
Δε φταίω όμως εγώ γι αυτά που τραβάς....εκτός από τους Κινέζους που σου φυτέψανε προβληματική ρομ, μεγαλύτερο υπεύθυνο καθιστώ τον @geoanto555, που δε στα λέει καλά και παιδεύεσαι άδικα τόσες σελίδες τώρα!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!