Prwto install rom
-
-
Ο/H JeLaKos έγραψε:
paidia sorry gia ta agglika alla den exw ellhnika.thelw na perasw thn teleytaia ellhnikh ROM kai den kserw pws shmera Phra to kinhto.eyxaristw
-
έλα συγνώμη δεν είχε ελληνικα το κινητο έβαλα από το Swift key μπορείς να με βοηθήσεις να βάλω ελληνική ρομ? Ευχαριστώ
-
@JeLaKos Καταρχήν ποιο κινητό έχεις ? Βάλε foto από το about phone, και ξεκίνησε από εδώ αν δεν έχεις Mi account xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/
-
ορίστε θα κάνω αυτό που γράφει το λινκ
-
-
δεν έχω τώρα θα προσπαθήσω να κανω
-
@JeLaKos Αφού κάνεις λογαριασμό περιμένεις ώσπου να έρθει το SMS, μετά μπες και ψάξε εδώ την συσκευή σου, και ακολούθησε κατά γράμμα τους οδηγούς, ότι δεν ξέρεις ρώτησε, μην κάνεις του κεφαλιού σου xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/
=============== Δεκ 2nd 2016, 8:58pm ===============
Ο/H JeLaKos έγραψε:
-
έγινε ευχαριστώ πολύ
=============== Δεκ 2nd 2016, 9:52pm ===============
δεν μπορώ να κάνω install το bootloader είναι zip και μου βγάζει να το κάνω extrack -
Ο/H JeLaKos έγραψε:
-
μου έβγαλε activated
-
@JeLaKos Έχεις δρόμο ακόμα, ξεκίνησε να βρεις το ανάλογο νήμα για την συσκευή σου (το link το έβαλα πιο πάνω). Αν έχεις Windows 7 η 8 θα ήταν καλύτερα, κατέβασε τους drives στο PC και όταν έρθει το SMS ότι σου δίνει την άδεια θα πας στο επόμενο βήμα που είναι το Ξεκλείδωμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0