Διαφήμιση

Mi5 έκλεισε και δεν ανοίγει..!!

• Καλημερα.Να πω κατι και εγω και ελπιζω να σε βοηθησει...Και εμενα οταν μοθυ ειχε κολλησει το κινητο και αφου το ειχα σβηστω σε καποια φαση το εβαζα να φορτισει αναβε το πρασινο λαμπακι και ελεγα οτι φορτιζε..μετα απο μια ωρα ενο ειχε ζεσταθει απο πισω αρκετα οπως και σε εσενα το ειδα και δεν ειχε φορτισει καθολου...το εβαζα εβγαζα απο το φορτιστη πατησα και το πληκτρο power - volume - για να μπει σε fastboot mode και αφου μπηκε σε fastboot mode το αφησα λιγα δευτελολεπτα και εκλεισε μονο του και μετα φοτιζε κανονικα...
      Θελω να σου πω με λιγα λογια δοκιμαζε να το βαλες σε fastboot mode με τον συνδυασμο τον πληκτων και αν δεν μπαιναι οστε να το αφησεις να κανει power off μονο του
      δοκιμασε βαλε βγαλε στον φορτιστη μεχρι να σου δειξει στην οθονη την ενδειξη της μπαταριας οτι φορτιζει και ανεβαινει το ρευμα κανονικα 15% ... 20% 30%... κλπ
      Αν το πετυχεις αυτο αστο να φορτισει στο 100% και μετα δομισασε ξανα με το pc με το flash tool την κλπ διαδικασια...
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλημερα.Να πω κατι και εγω και ελπιζω να σε βοηθησει...Και εμενα οταν μοθυ ειχε κολλησει το κινητο και αφου το ειχα σβηστω σε καποια φαση το εβαζα να φορτισει αναβε το πρασινο λαμπακι και ελεγα οτι φορτιζε..μετα απο μια ωρα ενο ειχε ζεσταθει απο πισω αρκετα οπως και σε εσενα το ειδα και δεν ειχε φορτισει καθολου...το εβαζα εβγαζα απο το φορτιστη πατησα και το πληκτρο power - volume - για να μπει σε fastboot mode και αφου μπηκε σε fastboot mode το αφησα λιγα δευτελολεπτα και εκλεισε μονο του και μετα φοτιζε κανονικα...
      Θελω να σου πω με λιγα λογια δοκιμαζε να το βαλες σε fastboot mode με τον συνδυασμο τον πληκτων και αν δεν μπαιναι οστε να το αφησεις να κανει power off μονο του
      δοκιμασε βαλε βγαλε στον φορτιστη μεχρι να σου δειξει στην οθονη την ενδειξη της μπαταριας οτι φορτιζει και ανεβαινει το ρευμα κανονικα 15% ... 20% 30%... κλπ
      Αν το πετυχεις αυτο αστο να φορτισει στο 100% και μετα δομισασε ξανα με το pc με το flash tool την κλπ διαδικασια...
      ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. στην οθονη δεν εμφανιζετε τπτ. καμια ενδειξη.. προσπαθω εχει 2 ωρες τωρα να το βαλω σε fastboot tpt...παραμενει πρασινο το λεντακι του και ας μην εχω καλωδιο κουμπωμενο επανω .. ειτε που το ειχα στον υπολογιστη συνδεδεμενο ειτε στον φορτιστη..!! και χωρις καλωδιο δηλαδη το λεντακι αναβει πρασινο αλλα τρεμοπαιζει...!! τισ κατα εχει γινει δεν ξερω.........
    • Διαφήμιση
    • Θα το δοκιμασεις να το φορτισεις μονο με τον φορτιστη του τοιχου της μαμα xiaomi και οχι μεσο pc... Αν σου εχει αναμενο το πρασινο λαμπακι χωρις να ειμαι
      ειδικος εκτος πριζας μαλλον κατι εχει κολλησει με τα ρευματα στην συσκευη ... Δοκιμασε με αρκετα ανοιξε κλεισε συνδιασμους κλπ να κανει καποια αντιδραση
      και μην το αφηνεις εκτος ρευματος γιατι και να εχει μεινει μεσα του (που το ευχομαι) ενα 5-10% μπαταρια λεω εγω στην καλυτερη θα το ξελυγωσεις και μετα
      μπορει νε μην παιρνει... Τωρα τι ζημια εχει ειναι αγνωστο αν και νομιζω μεγαλυτερο προβλημα να σου γινει δεν νομιζω αλλα δεν νομιζω οτι εχεις κιαλλη επιλογη..
      Ξαναπροσπαθησε το βαλε βγαλε ξαναδοκιμασε μπας και ανοιξει σε fastboot..Κατι με την εντολη ρευματος και φορτισματος παιζει και δεν κανει σωστα την φορτιση...
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• @geozn8 πριν κανα μήνα δεν ειχε ενα παλικάρι ένα πρόβλημα με το mi5 και δεν ανοιγε καθολου;και το έστειλε πισω ειχε ξεκουμπωσει μια καλωδιοταινία.Μήπως ειναι κάτι παρόμοιο;
      Mi 11i 8/256
    • μετά από φόρτιση όλη νύχτα κανονικά θα έπρεπε να έχει ανοίξει σήμερα, αν ήταν θέμα μπαταρίας.

πράσινο led και κλειστό δεν έχω ακούσει ξανά :(