Παιδιά γεια σας.
Εχω βρει τον μπελά μου. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.
Πρίν από 5 μήνες πήρε και εγώ ένα Redmi Note 3.
Το αγόρασα από ένα σκρουτζομαγαζο που δεν θέλω να πώ το όνομα του.
Είχε Ελληνική rom και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα από αυτά που καποιοι αναφέρονται (battery drop,fingerprint broblems,crashes ή τετοια)
Το τηλέφωνο ήταν πολύ καλό και ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένος μεχρι να κάνω την μ@λ@κία να κάνω το τηλέφωνο rout και να προσπαθήσω με uninstaller να απεγκαταστήσω τις κινέζικες εφαρμογές που έχει.
Οπου έβλεπα κινέζικες εφαρμογές (δεν ήξερα τι είναι γιατι τα ονόματα τους ήταν με κινέζικα γραμματα) τις αφαιρούσα.
Στην επόμενη επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν άνοιξε ποτε.
Κολλάει στο logo της mui.
Προσπάθησα να βάλω κάποια καινούργια rom αλλά είχε κλειδωμένο bootloader.
Παιδεύτηκα 3 μέρες και άκρη δεν έβαλα.
Το πήγα στο κατάστημα που το πήρα και τους το άφησα.
Μετα από 5 εβδομάδες μου απάντησαν ότι κόλλησε κάποιον Trojan (και καλά) και θα έπρεπε να αλλάξουν την μητρική (!!!) για να φτιαχτεί.
Θα με ξαναπάρουν μου είπαν την επόμενη βδομάδα να μου πούνε πόσο θα στοιχήσει το ανταλλακτικό και αν με συμφέρει να το φτάξουν.
Εχει κανένας καμιά ιδέα τι να κάνω ?
Μπορεί κάποιος γνώστης να με βοηθήσει με το αζημίωτο να ξαναεπαναφέρω το τηλέφωνο μου ?
Εχω βρει τον μπελά μου. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.
Πρίν από 5 μήνες πήρε και εγώ ένα Redmi Note 3.
Το αγόρασα από ένα σκρουτζομαγαζο που δεν θέλω να πώ το όνομα του.
Είχε Ελληνική rom και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα από αυτά που καποιοι αναφέρονται (battery drop,fingerprint broblems,crashes ή τετοια)
Το τηλέφωνο ήταν πολύ καλό και ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένος μεχρι να κάνω την μ@λ@κία να κάνω το τηλέφωνο rout και να προσπαθήσω με uninstaller να απεγκαταστήσω τις κινέζικες εφαρμογές που έχει.
Οπου έβλεπα κινέζικες εφαρμογές (δεν ήξερα τι είναι γιατι τα ονόματα τους ήταν με κινέζικα γραμματα) τις αφαιρούσα.
Στην επόμενη επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν άνοιξε ποτε.
Κολλάει στο logo της mui.
Προσπάθησα να βάλω κάποια καινούργια rom αλλά είχε κλειδωμένο bootloader.
Παιδεύτηκα 3 μέρες και άκρη δεν έβαλα.
Το πήγα στο κατάστημα που το πήρα και τους το άφησα.
Μετα από 5 εβδομάδες μου απάντησαν ότι κόλλησε κάποιον Trojan (και καλά) και θα έπρεπε να αλλάξουν την μητρική (!!!) για να φτιαχτεί.
Θα με ξαναπάρουν μου είπαν την επόμενη βδομάδα να μου πούνε πόσο θα στοιχήσει το ανταλλακτικό και αν με συμφέρει να το φτάξουν.
Εχει κανένας καμιά ιδέα τι να κάνω ?
Μπορεί κάποιος γνώστης να με βοηθήσει με το αζημίωτο να ξαναεπαναφέρω το τηλέφωνο μου ?