Καλησπέρα παιδιά, εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός redmi note 4 64GB. Θέλω να εγκαταστήσω την ελληνική rom, έχω κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα (ξεκλείδωμα συσκευής κ.λ.π.) αλλά επειδή έχει πάνω anroid 6 δεν αναγνωρίζει τη συσκευή το miSuite. Υπάρχει τρόπος τελικά να καταφέρω να φορτώσω την ελληνική rom? Ευχαριστω!!
Εγκατάσταση ελληνικής rom σε redmi note 4 64GB
-
-
Φιλε μου ανέβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε τι rom έχεις και όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει
-
Ευχαριστω!!
-
Νομιζω ότι τα μηδενικά στό τέλος δείχνουν unoficial rom
Οπότε πρέπει να περάσεις oficial developer rom πρώτα
Αλλά ....
Είπες ότι το ξεκλειδώσει εσύ?
Πως? -
Έκανα αίτηση στη xiaomi και μέσα σε 3 μέρες μου έδωσαν εγκριση.
-
φίλε δεν έχεις ξεκλειδώσει.Εχεις πάρει άδεια για να ξεκλειδώσεις.Έ χει διαδικασία .Για κοίτα λίγο πιο αναλυτικά τους οδηγούς για πέρασμα της ελληνικής ρομ για πρώτη φορά.
-
ξεκινάς από εδώ να βάλεις την china developer ώστε να κάνεις unlock μετά Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
-
-
-
Μια ερώτηση εγώ έκανα unlock τον bootloader με την ROM
που είχε από μόνο του και αφού όλα πήγαν καλά έκανα και check με το Fastboot και μου έδειχνε ότι ο bootloader ξεκλείδωθηκε προχώρησα και έβαλα το cust twrp recovery για να βάλω την ελληνική ROM αφού κατάφερα και έκανα τα απαραίτητα wipe προχώρησα στο install της τελευταίας XTRVBeta1 μόλις πατάω να κάνει εγκατάσταση και διαβάζει το zip κάνει μόνο του reboot χωρίς να την εγκαταστήσει...
Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ~perceus10~ έγραψε:
Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;
-
ότι με την unofficial που είχες δεν έγινε σωστά ή έγινε "εικονικά" το unlock...βάλε πρώτα official και ξεκινάς από την αρχή Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0