Διαφήμιση

New mi5

• με τον πρωτο μου λεει οτι δεν γινεται επειδη ειναι κλειδωμενο.
      Με τον δευτερο λεει οτι η συσκευη πρεπει να ειναι ανοιχτη.Εμενα τωρα θεωρειται ανοιχτη;
      Επισης εχω ενα ακομη προβλημα.Εχω 4 usb3 και καμια usb2 θυρα
      Ο τριτος τροπος δεν κανει τιποτα.
      Τωρα λεω να δοκιμασω τον τροπο του lallas

=============== Δεκ 7th 2016, 11:19am ===============
      δεν γινεται τιποτα.Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!

=============== Δεκ 7th 2016, 1:20pm ===============
      μπορω να μιλησω με καποιον τηλεφωνικα να μου πει τι πρεπει να κανω
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα.Δεν ανοιγω καινουργιο θεμα μιας και προσφατα εκανα αγορα απο gearbest και περιμενω.Γυρω στα χριστουγεννα θα παραλαβω..
      Απλα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια οσο αφορα τη συσκευη γιατι εχω ξεκινησει να διαβαζω ειδη οδηγους απο εδω για να ειμαι καπως πιο ετοιμος.ειμαι ασχετος με το θεμα.πρωτη φορα ασχολουμαι..

Δεν ξερω αν εχει αγορασει καποιος αλλος τελευταια απο gearbest το mi5 3/32 international edition.Σε ερωτηση που τους εκανα για το τι ρομ φοραει κτλ μου απαντησαν οτι φοραει international version(δεν καταλαβα τι σημαινει ακριβως) οχι κινεζικη..Επισης ειναι official rom και το bootloader ειναι ξεκλειδωτο.Εχει google play και μαλλον ελληνικα.
      Το θεμα ειναι οτι καπου διαβασα οτι ερχεται με την 7.2.8.0.0.(δεν ειμαι 100% σιγουρος).
      Με αυτα που εχω διαβασει εδω νομιζω οτι ειναι fake rom και μαλλον θα πρεπει να ακολουθησω τον ΔΥΣΚΟΛΟ τροπο!!

Σε γενικες γραμμες,με το που παραλαβω θα πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο για ξεκλειδωτο bootloader..

εχει καποιος αλλος αγορασει το ιδιο απο gearbest?θα εβαζα λινκ αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται..
    • Καλημερα φιλε. Και εγω ειχα παρει απο αυτο το μαγαζι αλλα και αλλοι πολλοι και ειχα την εκδοση 7.2.8.0.0. η οποια ειναι fake και μετα μαλλον οπως ειπες και εσυ μετα θα πρεπει να ακολουθησης τον ΔΥΣΚΟΛΟ τροπο!! Μπορει και να σου στηλουν με official ποτε δεν ξερεις αλλα η πραξη εχει δειξει οτι το στελνουν με fake.. Αν θελεις οπωσδηποτε με original official θα πρεπει να παρεις απο αλλο μαγαζι..!!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Και εγώ περιμένω να παραλάβω σε κανα μήνα, από geekbuying το mi5 3/32 (hxxp://w w w . geekbuying . com/item/Official-Gloabl-Rom-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---White-374529.html) με [HK Stock][Official Global ROM] όπως λέει. Μάλλον και αυτό θα θέλει "ματζούνια" για να περάσω rom έτσι?
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση..η αληθεια ειναι οτι εχει φυγει ειδη απο κινα(hong kong μαλλον) οποτε δεν μπορω να κανω κατι.το σωστο θα ηταν να διαβασω πρωτα απο εδω και μετα να αποφασισω τι να παρω...
      παρολα αυτα οπως ειπα μου απαντησαν οτι φοραει official ρομ και εχει ξεκλειδωτο bootloader.για την ρομ και εγω δεν νομιζω...θα δουμε..
      γενικως δεν εχω ξανασχοληθει και τα βλεπω ολα βουνο...!εχω τωρα 3 μερες και διαβαζω συνεχεια!απο ορολογιες μεχρι οδηγους...νομιζω θα τα καταφερω μιας και εχει γινει πολυ καλη δουλεια εδω!!
    • Διαφήμιση
    • Οι κινέζοι έβγαλαν Nugat για το Mi5 ???

Αντε και στα "δικά" μας (ελληνικά android ver 7)

:D :D :D :thumbsup: :grin:
    • Το tip μου είναι ως κάτοχος μι5 να μη τρελαινεστε,και εμένα ηρθε με κλειδωμένο bootloader(δείτε οδηγό στο σάιτ αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλειδωτος ο δικός σας) αλλά κατάφερα και έβαλα την ελληνική. Τα παιδιά εδώ θα σας βοηθήσουν και θα το παραευχαριστηθειτε το κινητό
    • @johnmlrs φίλε μου την πέμπτη παρέλαβα και εγώ από gearbest mi5 32gb. και εμένα τα ίδια μου είπαν και μάλιστα έχω και αποθηκευμένη συνομιλία μαζί τους στην οποία μου λένε πως όχι δεν είναι πειραγμένο το κινητό και έρχεται με official και θα μπορώ να κάνω και on the air update...ναι...στανταααάρ!!! και μου ήρθε με την fake που είπες και κλειδωμένο bootloader. φόρτωσα όμως τους drivers που είπαν τα παιδιά και τα προγράμματα (αν θες πες μου να σου στείλω λινκ από τις απαντήσεις τους) και μάλιστα με windows 7 32bit και μου περάστηκε η china stable. πριν λίγο πήρα και μήνυμα με την άδεια για τον bootloader οπότε σε αυτό ή σε κάποιο άλλο από τα σχετικά θέματα θα αναφέρω-ανανεώνω το τι και το πως σχετικά με την διαδικασία και το flash με την ελληνική rom.
      Με το καλό να το παραλάβεις λοιπόν και..το'χουμε. :)

=============== Δεκ 19th 2016, 11:16am ===============
      @demakhs ή όποιος άλλος ξέρει, κάπου εδώ μέσα διάβασα και τώρα δεν το βρίσκω ότι για να ξεκλειδώσεις τον Bl δεν χρειάζεσαι αναγκαστικά την developer αλλά ή αυτή ή την china stable. (8.1.3.0) να συνεχίσω ή να περιμένω ντεβ. να κατέβει?
      May the force be with xiaomi Miui Hellas
    • Ο/H Atom έγραψε:

@demakhs ή όποιος άλλος ξέρει, κάπου εδώ μέσα διάβασα και τώρα δεν το βρίσκω ότι για να ξεκλειδώσεις τον Bl δεν χρειάζεσαι αναγκαστικά την developer αλλά ή αυτή ή την china stable. (8.1.3.0) να συνεχίσω ή να περιμένω ντεβ. να κατέβει?
      Δεν είμαι από αυτούς που ξέρουν αλλά, .... αφού μέχρι να "αποσυρθεί" το τηλέφωνο από την χρήση θα του έχεις φλασάρει αμέτρητες rom τι σε πειράζει τώρα να φλασάρεις την rom που προτείνουν οι περισσότεροι μέχρι να το ξεκλειδώσεις ? :)
    • Διαφήμιση
    • Δεν έχεις άδικο φίλε μου πιο πολύ για να μάθω περισσότερα και γτ δυστυχώς έχω και το μικρόβιο των πειραματισμών :) .Θα πάρω όμως σαν σημαδι την απάντηση σου και θα συνεχίσω με την ντεβ. έτσι και αλλιώς λογικά θα βρεθούν 2-3 προβληματάκια στην πορεία οπότε καλύτερα να τα έχω με τα γνωστά βήματα. thanks.

=============== Δεκ 19th 2016, 12:41pm ===============
      όπως ας πούμε το "couldn't verify update" "can't verify update"
      May the force be with xiaomi Miui Hellas