φιλε Atom σε ευχαριστω για την ενημερωση.καλοριζικο και καλοδουλευτο το κινητο σου!!ειπες οτι ηρθε με κλειδωμενο bootloader??και εμενα αλλα μου εχουν πει.τελος παντων μικρο το κακο.εγω νομιζα οτι ηταν πιο σωστο να περασω μια developer rom και οχι china stable...τα εχω λιγο μπερδεμενα..αν μπορεις στειλε μου το λινκ απο τις απαντησεις,για να μπω στο πνευμα σιγα σιγα..Ο/H Atom έγραψε:
@johnmlrs φίλε μου την πέμπτη παρέλαβα και εγώ από gearbest mi5 32gb. και εμένα τα ίδια μου είπαν και μάλιστα έχω και αποθηκευμένη συνομιλία μαζί τους στην οποία μου λένε πως όχι δεν είναι πειραγμένο το κινητό και έρχεται με official και θα μπορώ να κάνω και on the air update...ναι...στανταααάρ!!! και μου ήρθε με την fake που είπες και κλειδωμένο bootloader. φόρτωσα όμως τους drivers που είπαν τα παιδιά και τα προγράμματα (αν θες πες μου να σου στείλω λινκ από τις απαντήσεις τους) και μάλιστα με windows 7 32bit και μου περάστηκε η china stable. πριν λίγο πήρα και μήνυμα με την άδεια για τον bootloader οπότε σε αυτό ή σε κάποιο άλλο από τα σχετικά θέματα θα αναφέρω-ανανεώνω το τι και το πως σχετικά με την διαδικασία και το flash με την ελληνική rom.
Με το καλό να το παραλάβεις λοιπόν και..το'χουμε.![]()
=============== Δεκ 19th 2016, 11:16am ===============
@demakhs ή όποιος άλλος ξέρει, κάπου εδώ μέσα διάβασα και τώρα δεν το βρίσκω ότι για να ξεκλειδώσεις τον Bl δεν χρειάζεσαι αναγκαστικά την developer αλλά ή αυτή ή την china stable. (8.1.3.0) να συνεχίσω ή να περιμένω ντεβ. να κατέβει?
εμενα πρεπει να εφτασε ελλαδα που ειδα αλλα απο ελτα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα.ας ελπισουμε οτι θα αποφυγω τελωνειο...