Ρυθμίσεις -> Σχετικά Με το Τηλ και μόλις ανοίξουν οι πληροφορίες πας κάτω εκει που γραφει Kernel ... και πατάς επάνω..
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ SIM
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
fail
sim1 inserted
sim2 not insert
Τι σημαινουν αυτα? -
Μπορεις να αλλαξεις θεση στις sim να δουμε αν ειναι θεμα sim που δεν αναγνωριζει την μια ή είναι hardware
-
Ο/H Bodai έγραψε:
στη θεση sim2 οποια sim και να βαλω,ειτε εχει sim στη θεση 1ειτε οχι,το κινητο βαζω pin, το δεχεται και μετα με γυριζει στην αρχη και μου ζηταει παλι pin......
στην θεση 1 οποια sim και να βαλω την δεχεται,αρκει να μην εχει sim στην θεση 2.
οταν το πηρα το κινητο με unoficcial stable rom δουλευε και τισ 2 sim.
τι να κανω? -
Υπάρχει περιπτωση να βρεις (έστω για λιγο) δανεικες sim και να δοκιμάσεις την συσκευή σου με τις άλλες?
Αν όχι και έχεις ξεκλείδωτο bootloader βάλτο σε fastboot mode και φλασαρε Global Stable.
ΣΥμφωνα με την περιγραφή σου με την unofficial σου δούλευαν και οι 2 sim, και τωρα με Official και σε εργοστασιακη κατάσταση έχεις προβλήματα.
Θα πρέπει να αποκλείσουμε το θέμα hardware πριν να σου πω βάλε ελληνική. Μην χάσεις και τίποτα IMEI και τρέχουμε όλοι μαζι μετά .. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Υπάρχει περιπτωση να βρεις (έστω για λιγο) δανεικες sim και να δοκιμάσεις την συσκευή σου με τις άλλες?
Αν όχι και έχεις ξεκλείδωτο bootloader βάλτο σε fastboot mode και φλασαρε Global Stable.
ΣΥμφωνα με την περιγραφή σου με την unofficial σου δούλευαν και οι 2 sim, και τωρα με Official και σε εργοστασιακη κατάσταση έχεις προβλήματα.
Θα πρέπει να αποκλείσουμε το θέμα hardware πριν να σου πω βάλε ελληνική. Μην χάσεις και τίποτα IMEI και τρέχουμε όλοι μαζι μετά ..
-
Ο/H chris307 έγραψε:
μηπως εχω πειραξει τιποτα σε ρυθμισεισ ασφαλειας σε κανα mi account και μπλοκαρει την δευτερη σιμ με οποια ρομ και αν περασω?λεεω μηπως υπαρχει τιποτα τετοιο γιατι καποια στιγμη μου ειχε γραψει οτι "οι ρυθμισεις εχουν γινει με αλλη sim στο λογαριασμο σας τησ mi"και δεν θυμαμαι τι ειχα πατησει..εχω απελπιστει...εχω το κινητο απο τισ 7/11 και δεν μπορω να το χαρω
Οκ τότε αφαίρεσε το Mi account πρώτα (πλήρη διαγραφή) και μετά Factory REset. Οταν τελειώσεις με την διαδικασία, δεν περνάς κανενα λογαριασμό. Απλά βάζεις τις sim και δοκιμάζεις... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H chris307 έγραψε:
μηπως εχω πειραξει τιποτα σε ρυθμισεισ ασφαλειας σε κανα mi account και μπλοκαρει την δευτερη σιμ με οποια ρομ και αν περασω?λεεω μηπως υπαρχει τιποτα τετοιο γιατι καποια στιγμη μου ειχε γραψει οτι "οι ρυθμισεις εχουν γινει με αλλη sim στο λογαριασμο σας τησ mi"και δεν θυμαμαι τι ειχα πατησει..εχω απελπιστει...εχω το κινητο απο τισ 7/11 και δεν μπορω να το χαρω
Οκ τότε αφαίρεσε το Mi account πρώτα (πλήρη διαγραφή) και μετά Factory REset. Οταν τελειώσεις με την διαδικασία, δεν περνάς κανενα λογαριασμό. Απλά βάζεις τις sim και δοκιμάζεις...
=============== Δεκ 8th 2016, 12:55am ===============
Ο/H chris307 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H chris307 έγραψε:
=============== Δεκ 8th 2016, 1:00am ===============
καλησπερα....μενω ΚΙΑΤΟ μηπως καποιος μενει κοντα μου για να μπορεσει να με βοηθησει????????????????????????????????????????
....εχω απελπιστει...... -
Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Mi Account και πάτα Sign Out. Θα σε ρωτήσει αν θελεις Πλήρη Διαγραφή ή Διατήρηση των ρυθμίσεων. Θα πατήσεις Πλήρη Διαγραφή και είσαι έτοιμος.
Μετα θα κάνεις Εργοστασιακες Ρυθμίσεις. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Mi Account και πάτα Sign Out. Θα σε ρωτήσει αν θελεις Πλήρη Διαγραφή ή Διατήρηση των ρυθμίσεων. Θα πατήσεις Πλήρη Διαγραφή και είσαι έτοιμος.
Μετα θα κάνεις Εργοστασιακες Ρυθμίσεις.
-
@chris307 θα μπορούσα να σου πω να φλασαρεις Global ή και κάποια Stable αλλά πλέον έχω την αίσθηση ότι ταλαιπωρείσαι τσάμπα.
Αν θελεις κανε ακομα μια δοκιμη με φλασαρισμα Global Stable, αλλιώς επικοινώνησε με τον πωλητή για επιστροφή της συσκευής. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@chris307 θα μπορούσα να σου πω να φλασαρεις Global ή και κάποια Stable αλλά πλέον έχω την αίσθηση ότι ταλαιπωρείσαι τσάμπα.
Αν θελεις κανε ακομα μια δοκιμη με φλασαρισμα Global Stable, αλλιώς επικοινώνησε με τον πωλητή για επιστροφή της συσκευής.
-your sim card isn't activated(απο mi message) και
-sim card activated(send sms to activate sim mi message)
μηπως δεν ενοργοποιει την δευτερη σιμ το mi message???????????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα