παιδια δεν βρισκω το twrp για το redmi 4a. Εχω διαβασει οτι πρεπει να βρισκεται μεσα στο zip της ελληνικης ρομ αλλα εμενα δεν εχει κατι.. παρακαλω βοηθεια.
παιδια δεν βρισκω το twrp για το redmi 4a. Εχω διαβασει οτι πρεπει να βρισκεται μεσα στο zip της ελληνικης ρομ αλλα εμενα δεν εχει κατι.. παρακαλω βοηθεια.
Γεια σας. Για να περασω την ελληνικη ρομ πρεπει πρωτα να κανω εγκατασταση κινεζικη; Ειμαι με global stable 8.1.2.0 τωρα. Mi-5
Και επισης αυτη η 8.1.9.0 stable ελληνικη εχει αυτο το προβλημα που λενε ολοι με τους πυρηνες ή εχει φτιαχτει;
Απλως απο τοτε που ειχα κανει εγκατασταση την global ειχα προσεξει οτι το ηχειο ειναι πιο χαμηλο σε ενταση και διαβασα καπου οτι στην κινεζικη ειναι πιο δυνατο γενικα και speaker και σε headphones. Το ειχα προσεξει αυτο οταν ειχα βαλει παλια την ελληνικη.
+ αυτο αλλα εγω μιλαω γενικα για παντου οχι μονο μουσικη μεσα στο κινητο αλλα ακομα και σε youtube videos και ετσι. Ητανε γενικα πιο δυνατο με την ελληνικη.
=============== Ιαν 17th 2017, 8:46pm =============== @takisfrag η stable 8.1.9.0 με 7.0 nougat δουλευει κανονικα; Γιατι ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο που λεγανε για ενα προβλημα με τους πυρηνες.