Καλησπέρα σας.
Ψάχνω να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά. Ενώ έχω εγκαταστήσει το recovery σε MI9 , όταν είμαι σε recovery mode και ψάχνω να βρω το αρχείο ZIP, αυτό δεν υπάρχει. Βασικά δεν υπάρχει οποιοσδήποτε φάκελος που υπάρχει στην SD card, πχ Downloads, DCIM κλπ. Σαν να μπαίνω σε ένα διαφορετικό partition που δεν έχει όμως αυτά που έχω αποθηκεύσει για να φλασάρω οποιοδήποτε ZIP. Το partition αυτό το έβλεπα στον υπολογιτή μου μόνο όταν ήμουν σε fastboot ή recovery mode αλλά τώρα το βλέπω και όταν η συσκευή είναι ενεργή χωρίς να μπορώ να έχω πρόβαση στους φακέλους της SD Card! Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές εκδόσεις TWRP και μία Orangefox. Και με τις 3 το ίδιο: δεν μπορώ να δω τους φακέλους που έχω αποθηκεύσει τα ΖΙΡ μου.
Καμιά ιδέα;
Σε προσπάθεια που έκανα για να τραβήξω φωτογραφία δεν με αφήνει και μου λέει να τοποθετήσω SD card, οπότε κατά κάποιο τρόπο δεν διαβάζει τον χώρο αποθήκευσης αλλά ένα άλλο partition το οποίο καταλαμβάνει 7,5 gb από τα 117
Την SD card την έβλεπα αλλά είχε κάποιυς άσχετους φάκελους με ονόματα από σειρές γραμμάτων και αριθμών. Ακόμα και μετά από αρκετά format data πάλι δεν έβλεπα το περιεχόμενο της SD. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να δω το περιεχόμενο της SD, να περάσω το ΖΙΡ της ρομ και να φλασάρω τη ρομ. Τώρα όμως αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα. Ενώ όταν φλασάρω δεν μου βγάζει κανένα ερρορ, οταν πάω να επανεκινήσω με πάει πάλι στην ρικάβερυ και δεν με αφήνει να μπω στο σύστημα. Μου βγάζει :No OS Installed: Το έχω δοκιμάσει με 2 ρομ και 2 διαφορετικές ρικάβερυς. Δεν κάνει εγκατάσταση της ρομ ενώ όλα φαίνονται να είναι οκ. Πριν είχα κάνει wipes σε Data, Cache και System
Να συμπληρώσω ότι το τηλέφωνο δούλευε κανονικά. Όταν φλάσαρα το ΖΙΡ της ρομ και κάνοντας μόνο wipe cache / wipe data, μετά δεν φόρτωνε το System. Μετά από αυτό έκανα και wipe system. Τώρα έχω μείνει μόνο με την recovery χωρίς να μπορώ να φλασάρω τίποτα άλλο!