μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω?Ο/H makis1024 έγραψε:
Δοκίμασε αυτόrecovery-20190802.img | by Revanth_24 for Redmi S2Ο/H prodigy έγραψε:
Παρακαλω για Redmi YSL ποιο TWRP χρησιμοποιω? Ευχαριστω
Ή εάν δεν θέλεις , κατέβασε την xtrv για redmi s2 από εδώ
xiaomi-miui-hellas-8.1_ysl_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other
Και πάρε από μέσα μόνο το twrp , θα το βρεις σαν recovery.img. Πέρασε το με fastboot εντολές και μέσα από αυτό περνάς την xtrv μετά από factory reset.
Το twrp σε official Rom θα χρειαστεί αναγκαστικά και magisk.zip για να μπουτάρει το κινητό σε official Rom με twrp, που από ότι κατάλαβα αυτό θες , official και root.
Αλλιώς custom xtrv και magisk μόνο και μόνο επειδή θέλεις root , αλλιώς δεν χρειαζόταν το magisk.
Να σημειώσω ότι όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται ξεκλείδωτος bootloader αλλιώς δε θα σε αφήσει να περάσεις twrp custom recovery.
1. Driver του Kaggelaris από εδώ για snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
2. Ξεκλείδωμα bootloader
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Εγω ξεκινησα να κανω βημα βημα τον οδηγο του νηματος. Εχω καποιες απορειες και τις γραφω.
Στην ROM που μου γραφεται, δεν υπαρχει twrp mesa sto zip.
Μετα απο τις απαντησεις σας, εχω λοιπον το Xiaomi YSL. Εχω κατεβασει την ROM που μου εδωσε ο Μακης και την εχω βαλει στο κινητο απο εδω. Χημα μεσα στην internal memory του κινητου
Εχω επικοινωνια με το κινητο κανονικα. Εχω drivers δηλαδη και στελνω εντολες απο το command prompt.
Εχω ενεργοποιηση το USB Debugging στο κινητο.
Δεν ξερω λοιπον ποιο recovery.img θα πρεπει να βαλω μεσα στο C:\adb για να προχωρησω.