Ωχ, τωρα πεταξες το "χαρτΙ" που απευχομουν να ριξει καποιος..Δηλαδη μου προτεινεις να περασω την XTRV για να αποφυγω πιθανες κακοτοπιες? Η XTRV ειναι πολυγλωσσικη οπως η Official?
Καλησπέρα,
από official global stable 8.2.4 σε markw τι wipes χρειάζονται για να περάσω xtrv.
Και πρέπει να περάσω πρώτα 8.2.1 και μετά 8.5?
Και κάτι τελευταίο. Το backup που έχω από την official θα δουλεύει κανονικά στην xtrv?
@Laknis
Καλύτερα για εμένα να κάνεις set up την συσκευή σου ως νέα. Δηλαδή να μην κάνεις επαναφορά το back up. Αλλά πέρασε μία μία τις εφαρμογές σου χειροκίνητα. Και τις επαφές αν ενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό θα επανέλθουν. Απλά μετέφερε τα αρχεία στον υπολογιστή.
Είσαι με official global stable και θέλεις να πας σε XTRV stable?
Αν ναι κάνε factory reset (μπες σε recovery λειτουργία - Wipe - τσεκαρεις data, cache, dalvick - το βέλος κάτω το σέρνεις δεξιά) και θα περάσεις την τελευταία XTRV stable άφοβα.
Καλα, με πεισατε, θα βαλω XTRV..Δεν θελω μπερδεμστα..
=============== Αυγ 31st 2017, 9:49am ===============
Βρε παιδια καπου με εχετε μπερδεψει (γεγονος πως δεν ειμαι γνωστης)..
Εχω Official Global ROM (Global Version το μηχανακι), για να βαλω XTRV Stable δεν χρειαζεται να εχω TWRV εγκατεστημενο? @spideman3 αυτο εννοεις? Γινεται με τη stock recovery?
Για να βάλεις άλλη ρομ πλην της official θέλεις TWRP
Πιο πανω μου εγραψες "Αν βάλεις TWRP σε official rom θα πρέπει να περάσεις και το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip ώστε να μπορεί να κάνει μετά boot "
Αυτο σημαινει να αποφυγω να περασω TWRP εφ οσον εχω official. Τωρα καταλαβαινω οτι πανω σε official πρεπει να περασω TWRP αν θελω να βαλω XTRV.. Καπου ο εγκεφαλος μου κανει.. boot loop..