Ρε παιδιά με την τελευταία xtrv σε redmi note 4 mediatek το hdr στη google camera κολλάει....τραβάς φωτογραφία αλλά δεν εμφανίζεται μετά.... καμία λύση
Ρε παιδιά με την τελευταία xtrv σε redmi note 4 mediatek το hdr στη google camera κολλάει....τραβάς φωτογραφία αλλά δεν εμφανίζεται μετά.... καμία λύση
Απενεργοποιείς το hdr+ και το επανενεργοποίεις και θα παίξει. Δυστυχώς θέλει αυτήν την κίνηση κάθε φορά που θες. Όμως από την δική μου εμπειρία και χωρίς το hdr οι φωτό είναι εξαιρετικές. Αν θες όμως το κάτι παραπάνω θα κάνεις την διαδικασία αυτή
------------------------------+++++
Μόλις είδα μιλάς για mediatek , δεν γνωρίζω αν ισχύει η ιδια διαδικασία που περιγράφω παραπανω μιας και είναι για snapdragon
Καμια ιδέα από τους διαχειριστές η από τα παιδιά που ασχολούνται μαζί της;
καλησπερα να ρωτησω εδω και δυο μερες προσπαθω να βαλω την ελληνικη ρομ στο κινιτο μου αλλα δεν τα καταφερνω καταρχας εχω το redmi note 4 και απο οτι ειδα θελω το twrp mido 3.2.x.x εχω ξεκλειδωσει το κινιτο εχω κλικαρι απο τις ρυθμισεις τα σφαλματα απο usb και εχω βαλει το pc σε λειτουργια δοκιμης τον windows εχουν εγκατασταθει και τα drivers του κινιτου και ξεκινω να την βαλω φτανω στο συμειο που πρεπει να βαλω το twrp και με γραφει error στο τελος μηπως μπορει να βοηθεισει καποιος ? σας στελνω και φωτο