λεω να βαλω την Ελληνικη ρομ ακολουθω ολα τα βηματα στην αρχη του thread τυφλα και τελειωσα;;;
αν καταλαβα καλα θα σβηστουν ολα;;
αλλαγη κερνελ μπορω να αλλαξω η καλυτερα να ανεβω "λεβελ" πρωτα στην <<εξυκιωση fastboot root κλπ κλπ>>
οπως βλεπω το mipcsuite δεν ειναι συμβατο με το mi5 αλλα κολπο να κανω μπακ απ εχουμε;;;
λεω να βαλω την Ελληνικη ρομ ακολουθω ολα τα βηματα στην αρχη του thread τυφλα και τελειωσα;;;
αν καταλαβα καλα θα σβηστουν ολα;;
αλλαγη κερνελ μπορω να αλλαξω η καλυτερα να ανεβω "λεβελ" πρωτα στην <<εξυκιωση fastboot root κλπ κλπ>>
οπως βλεπω το mipcsuite δεν ειναι συμβατο με το mi5 αλλα κολπο να κανω μπακ απ εχουμε;;;
στο φακελο adb δεν εχω τα αρχεια logs και τα 2 txt δεν ξερω αν ειναι ασχετα αλλα μιας και ειναι στην εικονα του οδηγου... το command window στα win10 ειναι η επιλογη powershell σωστα;;; γραψτε λαθος θα το κανω με cmd απο την ευρεση αφου μου απαντησετε στο πανω ερωτημα
=============== Απρ 19th 2017, 9:24pm ===============
εβαλα το twrp τωρα τι κανω ακριβως
βγαινω πως συνεχιζω δεν καταλαβα
και καποιος ας μου εξηγησει αν το ρουτ εχει καμια σχεση με αυτο που κανω τωρα
=============== Απρ 19th 2017, 9:31pm ===============
το βημα
adb devices στο cmd το τρεχω με το κινητο ανοιχτο κλειστο σε fast boot σε twrp σε τι;;
εχω βαλει twrp εχω βαλει το ζιπ με την ρομ στο κινητο και εχω χασει τα αυγα με τις κωλοεντολες την τρελα μου μεσα