Καλησπερα!πριν λίγες μέρες πέρασα την ελληνική Ρομ με επιτυχία.μετα όμως έκανα μια επαναφορά ρυθμίσεων από to micloud.θελω να εγκαταστήσω εκ νέου την ελληνική Ρομ και να είναι το κινητό κ οι ρυθμίσεις όπως όταν ανοίγει για πρώτη φορά μετά από την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ.πρεπει να κάνω την ίδια διαδικασία πάλι ή κάτι άλλο?
@billakos7_gr
Θα πας στην εφαρμογή Ενημερώσεις (update) - Έλεγχος ενημερώσεις θα κατέβεις η rom. Όταν τελειώσει το κατέβασμα θα σε ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση. Το κάνεις και ξεκινάει η αναβάθμιση. Φρόντισε να έχεις πάρει ένα back up και η μπαταρία να είναι πάνω από 50% τουλάχιστον.
Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τον οδηγό, πέρασα απο μη επίσημη σε επίσημη Κινέζικη σταθερή, ξεκλείδωσα μέσα σε 3-4 λεπτά απο την στιγμή που έκανα την αίτηση (αφού είπα τα καλύτερα και παρακάλεσα να φέρουνε επίσημα τηλεοράσεις, στέρεα, κινητά κτλ στην Ελλάδα ) και σε μια ώρα με τον οδηγό πέρασα την δική σας σε Redmi 4Prada.
Μισή ώρα που το δοκίμασα ήτανε μια χαρά και πολύ γρήγορο. Και πάλι ευχαριστώ!
Πρέπει να χρησιμοποιήσω το twrp που έχει στο OP ή γίνεται και αυτό από το επίσημο site της twrp; γιατί είδα ότι βγήκε πιο καινούργια έκδοση.
Edit: Ξεκίνησα την εγκατάσταση της πιο καινούργιας για mido με το twrp που έχει στο OP και έχει μείνει εδώ και ώρα στο "RunProgramFn took 00s" και δεν προχωράει. Πάντως το κινητό δεν έχει κολλήσει γιατί η ώρα προχωράει κανονικά και το touch δουλεύει..
Edit 2: Τα ξαναέκανα όλα από την αρχή τώρα το πρωί με καθαρό μυαλό και όλα κομπλέ. Είμαι πλέον άλλος ένας χαρούμενος χρήστης της XTRV!!
Γεια σας παιδια.Αν μπορειτε λιγο να με ξεμπερδεψετε θα το εκτιμουσα.Εχω redmi pro με unoficial rom
8.1.Εκανα το test και ειναι ξεκλειδωτο.Εκανα mi account, και εχω
κατεβασει drivers , και το mi pc suite.Επειδη μπερδευτηκα με τους
οδηγους εχω 2 ερωτησεις.1)αν μπεις στο recovery mode σβηνουν τα δεδομενα? αν βάλεις την ελληνικη rom σβηνουν?
2)την κανω τωρα για να βαλω μια σωστη rom?
Ευχαριστω
@Harrys Mavridis θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε πολλαπλά νήματα. Κάνε λίγο υπομονή και θα απαντηθεί το ερώτημά σου. Επικεντρώσου σε ένα νήμα.
Αν μπεις σε recovery mode δεν σβήνουν τα δεδομένα
Αν βάλεις την ελληνική αλλά και την official πιο πριν θα χαθούν όλα, οπότε φρόντισε για αντίγραφα πρώτα (φώτο, βίντεο, επαφές κτλ).