καλησπερα στην ομαδα.. Εχω το redmi note 3 hennessy και εχω ξεκλειδώσει τον boot loader. Εχω κανει μια προσπαθεια να εγκαταστήσω την 5.0_hennessy_V8_XTRV_arΩma_7.5.25 χωρις να τα καταφέρω.. στον οδηγό που βρηκα εδω στο φορουμ γραφει σε καποιο σημειο να κατεβασω το TWRP το οποιο δεν κατεβαίνει σαν αρχειο zip οπως αναφέρει αλλα σαν εικονα.. Το κατέβασα απο αλλου τελικα και δεν ξερω αν ειναι αυτο τελικα το λαθος που δεν μ αφησε να τελιωσω την διαδικασια... Εν τελη εχω κολλήσει εκει που δινω την εντολη fastboot reboot και πιέζω το volume up.. Η συσκευή απενεργοποιειτε και μπαίνει σε λειτουργια recovery αλλα στη δικη μου περιπτωση δεν μπορει να συνδεθεί με τον υπολογιστή οταν ειναι στη λειτουργια recovery με αποτέλεσμα να μου δείχνει μονο την μαυρη οθόνη με το κινητο να ειναι συνδεδεμένο με το καλώδιο... Οποιος γνωριζει ας μ βοηθησει παρακαλω...
Ανακοίνωση Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
- Οδηγός
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα