Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Αυτά στα είπα για να μην γίνει καμία στραβή και πρέπει να αναζητήσεις άλλο τρόπο φλασαρίσματος σε emergency download mode , από την στιγμή που έχεις ξεκλείδωτο bootloader, λειτουργικό τηλέφωνο , ξέχασε όσα σου είπα για edl και Testpoint , περισσότερο σε μπέρδεψαν παρά σε βοήθησαν....
παιδια στο σημειο που λεει να πατησουμε την παρακατω εντολη fastboot flash recovery recovery.img μου πεταει ερρορ τι κανω?εχω το mi4.επισης στη προηγουμενη εντολη για reboot σε fastboot εκανε επανακκινιση αλλα δεν μπηκε σε fastboot και το εκανα χειροκεινητα
εγινε!! την ρομ χρειαζεται να την κατεβασω και στον υπολογιστη η μονο στο κινητο?επισης αν πρεπει να την κατεβασω και στον υπολογιστη την βαζω στο adb φακελο?ευχαριστω
Την κατεβάζεις στο PC και αφού περάσεις το twrp μετά θα την ρίξεις χύμα μέσα στο κινητό αφού το δει το PC σαν αποθηκευτικό χώρο και θα την κάνεις install
παιδια στο σημειο που λεει να διαλεξουμε την ρομ για να την κανουμε install την διαλεξα μου εβγαλε αν θελω να βαλω το supersu και κατι ακομα το οποιο δεν θυμαμαι διαλεξα αυτο μου εβγαλε να κανω install ελληνικο η αγγλικα διαλεξα ελληνικα και τωρα που ξεκινησε το install κολλησε το κινητο 0% installing και η μπαταρια κολλημενη στο 75%.τι κανω?