Τιποτα με το xiaomi tool.
Λεει οτι flashαρει κατι περιεργα και μετα βγαζει σφαλμα,
Τωρα το κινητο εχει μονο fastboot.Ουτε κλεινει ουτε τιποτα?
Να δοκιμασω με adb εντολες?
@Sim
Και βέβαια με adb εντολές , δεν υπάρχει λόγος για κανένα tool , twrp θες να βάλεις και να φλασαρεις. ..
Ξαναπατα τα κουμπιά να ξαναμπείς σε fastboot και προχωράς ..
Όλα εντάξει με τον οδηγό μόνο που επειδή το link για το TWRP δεν λειτουργεί στην δική μου περίπτωση (καινούργιο ΜΙ10) από όσα δοκίμασα μόνο αυτό δούλεψε.
αυτη τη στιγμη ειμαι σε android 11 σε mi 10 lite 5g monet
θελω να επιστρεψω πισω σε android 10 και στο καπακι να φλασαρω την XTRV με android 10
θα φλασαρω την fastboot rom V12.0.2.0.QJIMIXM που ειναι η τελευταια android 10
επειτα θα περασω το twrp του @geoanto555 και μετα θα φλασαρω την XTRV
θελω να καταλαβω σε ποια φαση της διαδικασιας πρεπει να κανω φορματ data και ποτε πρεπει να φλασαρω το magisk γιατι διαβαζω οτι δεν μενει το twrp σε official rom αν δεν βαλεις magisk
θελω να ειμαι root στην ΧTRV V12.0.2.0
vbmeta.img και no-verity-opt-encrypt-6.1 μου χρειαζονται καπου κατα την διαδικασια εγκαταστασης twrp?
μπορει καποιος developer να μου πει την ασφαλη διαδικασια για να γυρισω σε 10
Αν ολα οκ τοτε θα περασεις την τελευταια official fastboot που θες με miflash επιλεγοντας τερμα κατω CLEAN ALL ΜΟΝΟ (Α10 και εννοειται υπαρχει ξεκλειδωτο bootloader)
Μετα βαζεις το κινητο σε fastboot και περνας το twrp του Γιωργου.
Στο καπακι μπουταρεις στο twrp και κανεις format data και κατευθειαν απο το μενου του twrp κανεις restart recovery.
Μολις μπει εκ νεου στο twrp θα περασεις την XTRV που θες.
Τελος. ξεκινας την ρομ και εισαι ΟΚ. Magisk θα βαλεις ΑΝ θες root μονο. ειδαλλως δε χρειαζεται για την XTRV.
Την εγκατασταση του θα κανεις αφου ξεκινησει μια φορα η XTRV, θα κανεις επανεκκινηση στο twrp και θα περασεις την τελευταια εκδοση magisk.
Φυσικα δε χρειαζοντε ουτε vbmeta κτλ που εγραψες..
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
@baxalo γιατι μετα απο φλασαρισμα του twrp και επειτα απο φορματ data δεν αναγνωριζει την internal storage ωστε να αντιγραψω εκει τη ρομ κι να την φλασαρω???
Έχεις μοτίβο κλειδώματος; Στο εμφανίζει; Το βάζεις σωστά;
οταν φλασαρα την fastboot rom την αφησα απλα να ανοιξει στην welcome screen και μετα γυρισα fastbot να φλασαρω twrp
δεν εβαλα πουθενα κωδικο δεν ζητησε κιολας το twrp σε καμια φαση
μετα εκανα το φορματ data και reboot to recovery κατευθειαν
τελικα προχωρησα μεσω usb otg
αλλα θελω να κατλαβω που οφειλεται αυτο και ποια ειναι η σωστη διαδικασια
το κανει αυτο σε μερικες twrp. η απλη λυση ειναι ειτε αυτο που εκανες με otg ειτε αν εχεις sd να βαλεις εκει την ρομ..
καποια twrp το ξεπερνανε αν κανεις disable και ξανα enable το mtp απο το μενου Mount..
παραπανω γι αυτο ο @geoanto555 θα μπορεσει να σε πει..
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...