Καλησπερα παιδια. διαβαζω τους οδηγους για το πως θα περασω το twrp. Πριν απο αυτο πρεπει να ξεκλειδωσω τον Βootloader. Για να γινει αυτο πρεπει να εχω Developer ROm. Εγω εχω ομως την official Που εχει μονο αγγλικα και κινεζικα. Ψαχνοντας το λινκ που παραθετουν τα παιδια στους οδηγους βλεπω οτι δεν υπαρχει η Pro εκδοση παρα μονο η απλη redmi note 3 για να κατεβασω την Dev ROm. Υπαρχει καποιο αλλο λινκ; Ευχαριστω.
Δεν βρισκω Dev Rom για το note 3 pro
-
-
Για Redmi Note 3 Qualcomm θα κατεβάσεις. Αυτό είναι το Pro. Το άλλο είναι το απλό με τον Mediatek επεξεργαστή.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Δοκιμασες να ξεκλειδώσεις με αυτη;;;
Επισης το pro η xiaomi το λεει ως: xiaomi redmi note 3 qualcomm -
Δεν δοκιμασα με αυτη που εχω γιατι στους οδηγους αναφερουν οτι πρεπει να σαι σε Dev οποτε δεν το ρισκαρα. Και απ οσο καταλαβα πρεπει να κατεβασω Dev κινεζικη οχι global γιατι καπου ειδα οτι εγραφε οτι ειναι καταλληλη για ξεκλειδωμα Bootloader. Θα περασω δηλαδη μεσω της εφαρμογης update του κινητου αυτη εδω
en.miui.com/download-301.html#439
(Να δοκιμασω λετε και με την Official που εχει ηδη το κινητο και αν δεν δουλεψει να περασω αυτη απο πανω;) -
Δοκιμασε και με αυτη...δεν εχει ρισκο το ξεκλειδωμα...
Μπορει να ξεκλειδώσει και να γλυτωσεις την ταλαιπωρία -
Ενταξει θα το δοκιμασω και θα αναφερω αν δουλεψε η οχι. Ευχαριστω για τις ταχυτατες και σωστες απαντησεις!
=============== Δεκ 8th 2016, 2:52pm ===============
Δεν με αφησε τελικα με την stable rom. Εχω βαλει να περναει την Global Developer αλλα ειναι εδω και κανα 10 λεπτο σχεδον στις 3 τελειες που κουνιουνται. περασε το πρωτο σταδιο με την μπαρα που φορτωνε.
Τελικα μπουταρε κανονικα , θελει αρκετη υπομονη και να μην αγχωθεις γιατι κανει ωρα. Θα επιχειρησω το unlock τωρα
=============== Δεκ 8th 2016, 5:15pm ===============
Πως μπορω να το κανω root πριν εγκριθει το αιτημα για τον bootloader. Διοτι θελω να αλλαξω τα κουμπια αφης διοτι ειμαι αριστεροχειρας. Εχω περασει την Deveoper GLobal. ΔΙαβσα οτι η κινεζικη global εναι ηδη root , αλλα οταν παω να την περασω μεσω της εφαρμογης αναβαθμισης λεει δεν μπορει να επαληθευσει το πακετο. -
νομιζω χωρις να ξεκλειδωσεις bootloader δεν μπορεις...αλλα περιμενε να σου πει καποιος που να ξερει σιγουρα...
ακομα δεν ηρθε η εγκριση; -
πριν λιγες ωρες εκανα την διαδικασια για την εγκριση. οποτε μαλλον απο αυριο θα ρθει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0