εμένα και στα δύο κινητά που δοκίμασα, μόνο του τις έβρισκε και τις φύτευε!!!!!!
γράφει στον οδηγό:
"Συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και το Mi PC Suite το αναγνωρίζει μόνο του και εμείς πατάμε στο εικονίδιο που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. To Mi PC Suite ξεκινάει και κάνει αναζήτηση και μόλις βρει τη ρομ εμφανίζονται 3 κουμπάκια. Εμείς πατάμε το πάνω πάνω και αρχίζει το download και την εγκατάσταση της Official Stable China Rom."
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Εχω δοκιμασει οτι γραφεις και εχω ξεμεινει απο επιχειρηματα πλεον! Μου ρχεται να το πεταξω στον τοιχο. Καποιος αλλος τροπος υπαρχει? Να το στειλω πισω ?
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΣΩ TEAMVIEWER ΜΕ ΤΟΥΣ @geoanto555 και @demakhs , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ UNBRICK ΜΕΣΩ ΤΟΥ PC SUITE (ENGLISH & CHINESE) ΟΥΤΕ ΣΕ 32-bit WINDOWS ME USB 2.0 ΟΥΤΕ ΣΕ 64-bit WINDOWS 10 ME USB 3.0. ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ PC ME (WINDOWS 10 64-bit) ΣΕ USB 3.0, ΜΕ DEEP FLASH CABLE ΜΠΗΚΕ ΣΕ EDL-MODE ΚΑΙ ΦΛΑΣΑΡΑΜΕ ΤΗΝ FASTBOOT STABLE CHINA RΟΜ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ MIFLASH. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ !
Υ.Γ.1: ΠΑΛΙ ΜΕ DEEP FLASH CABLE, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ EDL MODE ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ PC (ME 32-bit WINDOWS 10 και USB 2.0), ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ERROR: "hello packet error" ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ PC (WIN 10 64-bit ΣΕ USB 3.0) ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ @kikos7
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ UNBRICK ΤΟΥ MI5s ΜΕΣΩ PC SUITE Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ 1) ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ BOOTLOADER2) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ USB-DEBUGGING, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ BRICKAREI ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ PC SUITE, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ FASTBOOT.
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ @geoanto555 ΚΑΙ @demakhs ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ! ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ TEAMVIEWER! ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ XIAOMI ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!