Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro ξαφνικά δεν φορτίζει

• Redmi Note 3 Pro ξαφνικά δεν φορτίζει

Καλησπέρα σε όλους!
      Σήμερα συνέδεσα το κινητό μου στο φορτιστή και ανακάλυψα ότι δεν φόρτιζε. Θεώρησα ότι κάποιο πρόβλημα έχει το καλώδιο usb που χρησιμοποιούσα καθώς το ίδιο μου συνέβη και στη προσπάθεια να φορτίσω ένα tablet. Άλλαξα καλώδιο και άφησα το κινητό -που είχε πλέον σβήσει - να φορτίσει χωρίς να κοιτάξω αν φόρτιζε ή όχι. Μετά από λίγες ώρες τσέκαρα το κινητό το οποίο συνέχιζε να είναι πεθαμένο. Με τη βοήθεια ενός usb αμπερόμετρου, που παρεμβάλεται ανάμεσα στον φορτιστή και το καλώδιο usb που συνέεται με το τηλέφωνο, δοκίμασα να δώ αν το τηλέφωνο "τραβάει" ρεύμα. Μόλις συνέδεα το τηλέφωνο έσβηναν οι ενδείξεις του αμπερόμετρου (ένδειξη ότι κάτι βραχυκυκλώνει στην usb θύρα του τηλεφώνου?).
      Υπάρχει καμιά περίπτωση να μπορεί να φτιαχτεί?
      Δεδομένα:
      Ολα τα usb καλώδια που χρησιμοποίησα συμπεριφέρονται το ίδιο
      Ολες οι άλλες συσκευές μου φορτίζονται κανονικά και το αμπερόμετρο δείχνει ότι τραβούν ρέυμα
      Η usb θύρα του τηλεφώνου δείχνει σε καλή κατάσταση και το καλώδιο δίνει την αίσθηση οτι κουμπώνει καλά
      Δεν θυμάμαι να υπήρξε κάποιο πέσιμο ή αλλου έιδους κακομεταχείρηση στο τηλέφωνο αυτό το διάστημα.
    • Ναι και άλλο ανταπτοράκι και άλλο καλώδιο.
      Δοκίμασα ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό φορτιστή-καλωδίου σε άλλο ίδιο τηλέφωνο και παίζει κανονικά.... :(
    • Διαφήμιση
    • το επαθα και εγω και τελικα εφταιγε το usb...
      αλλαξα usb και ολα καλα..

σε αλλο κινητο δουλευε κανονικα..στο δικο μου οχι...

βαλτο σε εναν φορτιστη και αστο κανα 2ωρο (μην σου πω και ολο το βραδυ) να δεις πως θα ανταποκριθει

(επισης οταν πας να το ανοιξεις ξεσυνδεσε το usb...με το usb σε εμενα δεν ανοιγε..μολις το εβγαζα ανοιγε κανονικα... )
    • Ο/H Petzi έγραψε:

Δοκίμασα ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό φορτιστή-καλωδίου σε άλλο ίδιο τηλέφωνο και παίζει κανονικά....
      Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και δες αν αναγνωρίζεται στην διαχείριση συσκευών κάπως..

• Το κινητο είναι τούβλο. Δεν ανάβει, δεν αναγνωρίζεται από το PC.

Ο/H kon.geo έγραψε:

το επαθα και εγω και τελικα εφταιγε το usb...
      αλλαξα usb και ολα καλα..

σε αλλο κινητο δουλευε κανονικα..στο δικο μου οχι...

βαλτο σε εναν φορτιστη και αστο κανα 2ωρο (μην σου πω και ολο το βραδυ) να δεις πως θα ανταποκριθει

(επισης οταν πας να το ανοιξεις ξεσυνδεσε το usb...με το usb σε εμενα δεν ανοιγε..μολις το εβγαζα ανοιγε κανονικα... )
      που / πως την άλλαξες την usb?
      θα δοκιμάσω τις οδηγίες σου.
      σκέφτομαι να το στείλω ταξίδι στην Κίνα....
    • Διαφήμιση
    • Το τηλέφωνο έμεινε όλη τη νύχτα να "φορτίζει". Τίποτε. Η υψηλή θερμοκρασία στη περιοχή της usb θύρας δείχνει μάλλον ότι υπάρχει κάποιο βραχυκυκλωμα.
      Απογοητευτικό για μια συσκευή που μόλις έκλεισε μήνα λειτουργίας, προστατευμένο σε θήκη και χωρίς να έχει φάει τούμπες.
      Έχει κανείς εμπειρία χρήσης εγγύησης από το geekbuying?