Η έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα και περι πατεντών συζήτηση
-
-
Ο/H Christian27 έγραψε:
Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό δεν μπορούν ακόμα να μπούνε στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής, και για να μην σε ζαλίζω πρέπει να κατατεθεί φάκελος στης Βρυξέλλες και απαιτεί χρόνο αλλά και εκατομμύρια ώστε να εναρμονιστεί με την Ευρωπαϊκή αγορά και τα στάνταρ.
Συν το ότι πρέπει να πληρώσει για της πατέντες αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν μπει ακόμα στην Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη αγορά προς το παρών βέβαια αλλά φέτος η xiaomi θα συμμετάσχει σε έκθεση στην Αμερική και μόνο, προάγγελος θα δείξει.
Τώρα αυτό που λέει το εν λόγω blog πέρα το ότι δεν ξέρει την τύφλα του ισχυρίζεται ότι η xiaomi ουσιαστικά στην Πολωνία έχει παράρτημα, η αλήθεια είναι ότι στην Πολωνία σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου πωλούνται τα xiaomi και όχι όλα τα προϊόντα δηλαδή είναι σαν τα σκρουτσομάγαζα.
Και κάτι άλλο να μην έχετε την εντύπωση ότι όταν έρθουν και αν έρθουν γιατί η Ευρωπαϊκή αγορά είναι πάρα μα πάρα πολύ μικρή για τα δεδομένα τους όταν στην Ινδία πουλάνε 2.000.000 κομμάτια με την αναγγελία και μόνο, και όταν έρθει είπαμε ότι η τιμή τους θα εκτοξευτεί και τα έν λόγω μαγαζιά που θα το πουλάνε με το servis τους, θα πας εσύ εγώ ο καθένας και θα του πεις έχω πρόβλημα με το λογισμικό, και θα σου πει αδερφέ από το κωδικό που έχει π.χ. το xiaomi δεν αγοράστηκε από εμάς και δεν το αναγνωρίζουμε.
Δεν είναι όλα τόσο απλά και μην τσιμπάτε εύκολα διαφήμιση κάνει το blog γιατί γνωρίζει ότι είμαστε μεγάλη κοινότητα, τζάμπα διαφήμιση του προσφέρεις.
Αυτα τα ολίγα και μου φαίνεται θα το κάνω copy paste το κείμενο γιατί αυτήν την εβδομάδα απάντησα 5 με 6 φορές για το ίδιο θέμα -
Καλό είναι να διαγράφετε αυτή γ είδηση από είναι άσχετη με το θέμα. Νομίζω ότι καταντάει χαζομάρα
-
[list][*]
[/list]@derveni δεν είναι ότι τσιμπάμε ή κάτι τέτοιο ,απλώς το αναφέρω ότι το είδα, δεν έχω κανένα σκοπό κάποια διαφήμιση. Δε νομίζω πάντως να είναι κακό για τη χώρα μας να έρχονται νέες και μεγάλες εταιρίες. Ούτε να έχουμε ένα service στην χώρα μας για τα κινητά μας. Έστω και με πληρωμή. -
Ο/H Christian27 έγραψε:
@derveni δεν είναι ότι τσιμπάμε ή κάτι τέτοιο ,απλώς το αναφέρω ότι το είδα, δεν έχω κανένα σκοπό κάποια διαφήμιση. Δε νομίζω πάντως να είναι κακό για τη χώρα μας να έρχονται νέες και μεγάλες εταιρίες. Ούτε να έχουμε ένα service στην χώρα μας για τα κινητά μας. Έστω και με πληρωμή.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Christian27 έγραψε:
Μια χαρά καταλαβαίνω τι λες, εγώ πάλι από έξω θα αγοράζω. Το ότι δεν θα το αναγνωρίζουνε το ξέρω και αυτό. Αυτό όμως έχει σχέση με την εγγύηση σωστά; Αν εγώ τους το πάω δε θα μου βγάλουν κοστολόγιο service ;Όσο τσιμπημένο και αν είναι αυτό;
-
@Christian27 Ρε παιδιά να πω ότι δεν μιλώ Ελληνικά να πάει στον κόρακα, εδώ λέμε ότι δεν μπορεί επίσημα να έρθει η εταιρεία. Λόγω Ευρώπης λόγω πρέπει να πληρώσει τις πατέντες, και εσείς τον καημό σας, δεν μπορεί λέμε ούτε services ούτε τίποτα, ότι έρθει θα είναι παρά εισαγωγής χωρίς επίσημο services.
-
@derveni ειχες διαβασει πριν λιγες εβδομαδες μια αναφορα για το ενδιαφερων της microsoft να συνεργαστει με την xiaomi;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
@pechr Δεν ξέρω πόσο βάση έχουν όταν βγαίνει τέτοια πληροφορία, παγκόσμια η τακτική τους είναι υπογράφω την συμφωνία και μετά ανακοίνωση. Και να είσαι σίγουρος αν λέω αν ότι δεν διέρρευσε από την Microsoft αλλά από αυτών που έχει και θέλει όφελος ώστε με αυτήν την συνεργασία να μπει κάτω από την σκέπη της στην Αμερικανική αγορά. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια προοπτική και συνεργασία.
-
δεχομαι αυτο που λες @derveni
Ειναι απολυτα λογικο
Για χαρη της συζητησης σου παραθετω την ειδηση που ειχε ανεβει στο φορουμ.
Xiaomi & Microsoft: Ενισχύουν τη συνεργασία τους με apps και πατέντεςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Christian27 έγραψε:
@derveni Μπορεί να το έχεις ψάξει παραπάνω, αλλά από το ύφος που μιλάς μάλλον έχεις και απευθείας επαφές με τον CEO της εταιρίας. Τι να πω, εγώ πάντως σε πιστεύω. Απλώς κουβέντα ήθελα να κάνω.
=============== Δεκ 8th 2016, 1:06am ===============
@pechr Μου αρέσει η κουβέντα μαζί σου αλλά θα σου πω ένα τελευταίο γιατί η μπαταρία στο κινητό είναι στο 7%. Είναι τυχαίο ότι η δημοσίευση γίνεται σε αυτό το blog ? ερώτηση κάνω, δεν είναι τυχαίο ότι βομβαρδίζει με δημοσίευματα συνέχεια της Xiaomi κάτι κρύβεται από πίσω. Περιμένω να μου πεις της σκέψεις σου, αλλά δυστυχώς θα της δω αύριο καλό βράδυ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0