Διαφήμιση

Κόλλησε στο Boot loop *Hard Brick* *SOLVED*

• Κόλλησε στο Boot loop *Hard Brick* *SOLVED*

Kαλησπερα, αγόρασα καινούργιο το κινητό. Είχε κινέζικh ρομ την 7.2.8. Κατέβασα το misuite διαβάζοντας τον οδηγό στο φόρουμ. Μπήκα έβαλα debug στο κινητό, μπήκα σε recovery mode. Μου αναγνώρισε το misuite ότι είχε κανονικά update, το έκανε και τώρα είναι κολλημένο (boot loop) στο android loading screen.

Κατέβασα το κινεζικό misuite και μου δείχνει οτι το κινητό φοράει την εκδοσή V.8.1.3.0 MAACNDI

Εκλιπαρώ για βοήθεια, λίγο πολύ τα έχετε περάσει οπότε καταλαβαινετε πως νοιώθω.

Προκαταβολικα σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

*έχω windows 64 bit
      **το έχω βάλει σε λειτουργιά δοκιμής τα windows
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Τελικα οταν εβαλα την κινεζικη misuite πατησα κατι που λεγοταν στην αγγλικη μεταφραση ως ''clear data'' και μετα απο λιγη ωρα και παιδεμα bootare κανονικα ως δια μαγειας.
      Αν προκυψει κατι αλλο θα ενημερωσω :)
    • Όλα καλά παιδιά μέχρι τώρα, επειδή δεν είναι δικό μου θα ανανεώσω με τι εκδοσή φοράει και άλλες πληροφορίες το βράδυ σήμερα ή αύριο.

Μονο και μόνο για την περιέργεια το τι μπορεί να πήγε στραβά.

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι κατέβασε και εγκατάστησε την τελευταία αγγλοκινεζικη ρομ και όταν έκανε boot για να ανοίξει για πρώτη φορά το κινητό κάτι πήγε στραβά και δεν άνοιγε (bootloop). Αλλα με κάποιο τρόπο χρησιμοποιώντας το ''clear data'' του κινεζικου misuite το επανέφερα.

Ακόμα κρατώ επιφυλάξεις αλλά μέχρι στιγμής ολα ποπα φαίνονται.
    • Διαφήμιση