Παραδεχομενος οτι δεν ξερω πολλα, ομως απο οσα εχω διαβασει δεν ειναι official rom (αλλωστε δε θα ειχε λογο η xiaomi να βγαλει official rom με ελληνικα οταν δεν πουλαει το κινητο officially στην Ελλαδα- ουτε καν στην Ευρωπη + ο συγκεκριμενος πωλητης ελεγε οτι εχει αυτη την rom ως officialy global πριν καν υπαρχει global rom για download στο site της miui). Αλλα ακομα και ετσι να ειναι οπως τα λες γινεται να μου λυσεις την γενικη απορια; (μετα το fastboot σε developer rom κλειδωνει η bootloader?)
@fenonaki με ότι ρομ και να έρθει , μπορείς να ξεκλειδώσεις αρκεί να είναι official, απλά λόγω κλειδωμένου edl mode το πέρασμα από unofficial σε official rom έχει δυσκολέψει, αναγκαστικά με την χρήση του Κινέζικου mi PC suit.
@fenonaki έχεις δίκαιο είναι fake rom. Δεν το πρόσεξα καλά. Με το καλό να το παραλάβεις. Και εδώ είμαστε για κάθε βοήθεια. Εσύ κάνε έναν λογαριασμό στο en.miui.com και επίσης κάνε την αίτηση για ξεκλείδωμα. Γιατί όταν έρθει η έγκριση πρέπει να περιμένεις 72 ώρες για να ξεκλειδώσεις.
@spideman3 Ok thank you.
Αμα ερθει με ηδη unlocked bootloader υπαρχει προβλημα; Αλλιως απο ο,τι καταλαβα αν κανω unlock τη bootloader μετα με το MiFLash μπορω να κανω fastboot μια global stable και καθαρισα. Θα ξαναστειλω οταν θα το εχω στα χερια μου.