ρωτάω μήπως δεν έχω καταλάβει καλά..συνεχώς μου ανατρέπονται πράγματα δεδομένα (κυριολεκτώ!!)....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠάρε ως παράδειγμα αυτο που έκανες εσύ..Ο/H demakhs έγραψε:
ρωτάω μήπως δεν έχω καταλάβει καλά..συνεχώς μου ανατρέπονται πράγματα δεδομένα (κυριολεκτώ!!)....
Ευχαριστώ πολύ demakhs!Ο/H demakhs έγραψε:
@fforward72 Κινέζικο mi pc suite-->κινητό σε recovery mode-->έλεγχος στο device manager ότι το δείχνει σωστά -->android adb interface ή android composite adb interface ΧΩΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ!!
Δες εδώ: Κινέζικο mi pcsuite-DRIVERS
Ευχαριστώ geoanto555Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι όπως είσαι ξεκλείδωμα..Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Μπορώ να το ξεκλειδώσω με την rom που φορά;
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ευχαριστώgeoanto555Το ρωτάω γιατί κάπου διάβασα το εξής ''για να ξεκλειδώσει χρειάζεται China Dev μέσα (υπάρχουν κάποιες λίγες πιθανότητες να ξεκλειδώσει με stable αλλά με den 100%''Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι όπως είσαι ξεκλείδωμα..Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Μπορώ να το ξεκλειδώσω με την rom που φορά;
Αν θυμάμαι καλά το verification code έρχεται με SMS στη SIM που έχεις δηλώσει ? Συνήθως παίρνει μερικά δευτερόλεπτα. Σε εσένα δεν έρχεται ποτέ ? GSM δίκτυο έχεις σωστά κατά τα άλλα ? Θύμησέ μου, το manual verification τι σου λέει να κάνεις ?Ο/H lak100 έγραψε:
παιδια βοηθεια παρελαβα το redmi note 4 αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο mi account γιατι δεν ερχεται το verification code και με το manual verification δεν βγαζω ακρη τι να κανω