Καλημερα παιδια , θελω να παρω το ΝΟΤΕ 4Χ αλλα διαβαζω ολα αυτα που γραφεται εδω και ως ασχετος φοβηθηκα , ολα αυτα ειναι απαραιτητα να τα κανω κι αν δεν τα κανω θα εχει καποιο προβλημα το κινιτο ?
Έχω αγοράσει το Xiaomi Mi Mix αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.Όταν χρησιμοποιώ το μεγάφωνο και μετά το γυρίζω στο ακουστικό ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν παράσιτα.Όταν το κινητό είναι σε αδράνεια για ώρες και μετά το χρησιμοποιώ η μπατσρία αρχίζει και πέφτει γρήγορα.Είναι πρόβλημα λογισμικού;Έχω την τελευταία έκδοση σταθερή αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος.Υπάρχει κάποιο λογισμικό σταθερό χωρίς Bugs? Να περάσω την Ελληνική Rom και ποια είναι η διαδικασία;Θα γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση του λογισμικού;Θα ήθελα να με βοηθήσετε είμαι καινούργιος στο φόρουμ και χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Το κινητό το αγόρασα μεταχειρισμένο και είχε ήδη περασμένη αυτήν την έκδοση. Ο πρώτος που το είχε το αγόρασε από κινεζομαγαζο αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Αυτό που με προβληματίζει είναι το ακουστικό που είχε πρόβλημα από την αρχή. Όταν το γυρνάς από μεγάφωνο σε ακουστικό τότε ακούγονται περίεργοι ήχοι σαν να έχει κάποιο πρόβλημα το ηχείο. Από ότι έμαθα σε άλλα forum έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν έχει πρόβλημα το ηχείο ή είναι φταίει το λογισμικό. Θέλω να περάσω άλλη Rom να το δοκιμάσω για παράδειγμα την Ελληνική Rom. Τι μου προτείνεις; Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης νέου λογισμικού; Το τηλέφωνό αξίζει ή είναι κακή αγορά;