Είναι που αυτός είναι Έδεσσα και εγώ... από Δευτέρα Ρόδο.
Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Καλησπέρα
Δεν ξέρω αν κάνω σωστά την ανάρτηση μου εδώ σ αυτό το νήμα... αν όχι, τότε κάποιος moderator ας την τοποθετήσει στο σωστό. (Sorry)
Αγόρασα από αγγελία (μετ/σμενο από ιδιώτη) ένα Redmi 4A global version- Miui 9 32g... Έλαβα κανονικά το κινητό στο κουτάκι του με όλα τα παρελκόμενα της συσκευής.
Το πρόβλημα: "Εχει γίνει επαναφορά της συσκευής....συνδεθείτε με κάποιο λογ/σμο Google που έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν με αυτήν τη συσκευή" Μετά από επικοινωνία με τον πωλητή (το παιδί θετικός και συνεργάσιμος) πήγε με δική του πρωτοβουλία σε έναν Γερμανό και κατήργησε - εσβησε το gmail που είχε αρχικά συνδεθεί η συσκευή. --- να πω εδώ πως πριν απο αυτό έκανα 3-4 recovery και wipe data...και τίποτα... και πάλι μετά την επίσκεψη του στον Γερμανό σήμερα τπτ.
Υπάρχει λύση στο πρόβλημα? Ή το πάω για ανακύκλωση!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια. -
Ο/H theovivad έγραψε:
και κατήργησε - εσβησε το gmail που είχε αρχικά συνδεθεί η συσκευή.
-
Διέγραψε τελείως τον λογαριασμό gmail (έτσι μου είπε)
-
Το κατάστημα δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση δεν ξέρω γιατί στο είπε, κανονικά θα έπρεπε να είχε καταργήσει από την συσκευή τον οποιοδήποτε λογαριασμό του. Τώρα αν δεν ήξερε και έκανε επαναφορά στην συσκευή χωρίς να αφαιρέσει τον λογαριασμό του θα πρέπει ή να σου δώσει τα στοιχεία του να μπεις και να βγάλεις τον λογαριασμού του και να βάλεις τον δικό σου ή να βρεθείτε και να κάνει από κοντά την διαδικασία ή να το κάνει από υπολογιστή το οποίο δεν ξέρω αν γίνεταιΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H theovivad έγραψε:
Διέγραψε τελείως τον λογαριασμό gmail (έτσι μου είπε)
-
Οπότε, για να καταλάβω...
μπορεί το ότι διέγραψε τελείως τον λογαριασμό του (Gmail) μπορεί να έχει κάνει τα πράγματα χειρότερα απ΄οτι να μου έδινε τα στοιχεία και να διέγραφα τον λογ/σμο του από την συσκευή. Θέλω να πω--- πως αν πάμε στην λύση να μου δώσει τελικά τα στοιχεία να μπω στον λογ/σμο της συσκευής..... αυτός δεν θα υπάρχει???
Σε δική μου επίσκεψη σε κατάστημα service κινητών, εκτός το ότι ο υπάλληλος μου ζήτησε κάποιο αποδεικτικό κυριότητας της συσκευής (πολύ καλά έκανε!!!) μου εξήγησε ότι γίνεται με κάποια διαδικασία. Σε σχετικά βιντεάκια (κυρίως από Ινδία) που είδα δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.
Τι μου προτείνετε? -
Όντως μπορεί να τα έκανε χειρότερα... είναι δύσκολο να βρεθείτε με το παλικάρι από κοντά ?
-
να τον αρπάξει απ' τον ... γιακά Ανέστη?
μέσα από τον υπολογιστή, αν συνδεθεί το παλικάρι στον λογαριασμό του google, δε μπορεί ν αποσυνδέσει τη συγκεκριμένη συσκευή, όπως γίνεται στο mi cloud...λέω γω τώρα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτός Λάρισα, εγώ Καβάλα. Μόνο τηλ επικοινωνία διαθέσιμη.
Συγνώμη για την επιμονή στην ερώτηση...
Τελικά υπάρχει κάποια λύση? (μόνιμη) Διότι είμαι σε αδιέξοδο με το κινητό. -
Πρεπει να σου δώσει κ να συνδεθείς με το username και το password του Gmail του κ στη συνέχεια να κάνεις remove τον...Gmail account του, καλά έχω καταλάβει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σωστά... αλλά πλέον αυτόν τον λογ/σμο τον διέγραψε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα