σου στέλνω την διεύθυνση με pm....μην τυχόν και σε καταφέρει κανας άλλος σαρδανάπαλος να το στείλεις σ αυτόν, οκ??
@αραχνάνθρωπε, άσε με και κοντεύω να σκάσω με την κεραμίδα που μου ρθε στην κεφάλα από τον @stamatisv και δεν πρόκειται να κοιμηθώ απόψε, γι αυτό με βλέπεις ακόμα εδώ.
αν μου ρίξεις και άλλο, άδικο (κε διαχειριστά ), dislike, δεν θ αντέξω...θα καταρρεύσω, ειλικρινά!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Λοιπόν μόλις σου γράψει done θα ψάξεις έως επάνω να μην έχει βγάλει κανένα σφάλμα του τύπου ubable to mount storage και τέτοια πριν πατήσεις reboot εάν έχει βγάλει θα χρειαστεί format data "όχι wipe data"
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σου στέλνω την διεύθυνση με pm....μην τυχόν και σε καταφέρει κανας άλλος σαρδανάπαλος να το στείλεις σ αυτόν, οκ??
@αραχνάνθρωπε, άσε με και κοντεύω να σκάσω με την κεραμίδα που μου ρθε στην κεφάλα από τον @stamatisv και δεν πρόκειται να κοιμηθώ απόψε, γι αυτό με βλέπεις ακόμα εδώ.
αν μου ρίξεις και άλλο, άδικο (κε διαχειριστά ), dislike, δεν θ αντέξω...θα καταρρεύσω, ειλικρινά!!
Τι να σε κάνω δεν έμαθες να λες αυτό που θέλουν όλοι να ακούνε ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ. Εδώ ο συμφοιτητής σου που πριν γίνει - ήταν ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ τώρα είναι YES MAN, YES MAN, YES MAN.