Λοιπόν ήρθε πριν 2 μέρες η άδεια για official ξεκλείδωμα αλλά δεν προλάβαινα να το δοκιμάσω. Τώρα, δοκίμασα να περάσω Developer Rom άλλα δεν με αφήνει, καθώς η Rom που υπάρχει στο link του οδηγού κατεβάζει Global Developer ενώ το κινεζικό app μου εγκατέστησε China Stable. Έτσι το μήνυμα που εμφανίζει όταν πάω στο Update app και επιλέγω το πακέτο που κατέβασα, είναι το "Can't verify update. You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only." Καμμιά ιδέα; Θυμίζω: Redmi 3s, είχε ξεκλείδωτο Bootloader, κόλλησε στο installation από το MiFlash tool και για να το ξεκολήσω χρησιμοποίησα την Κινέζικη εφαρμογή της Xiaomi για να περάσω μια Recovery rom. Ο Bootloader είναι κλειδωμένος μετά από όλα αυτά.
=============== Ιαν 25th 2017, 11:12pm ===============
Άκυρο, είμαι τυφλός ή είναι πολύ αργά. Τώρα είδα ότι έχει tab στο πάνω μέρος για τις κινεζικές Roms. Άντε ξανά μανά κατέβασμα.
=============== Ιαν 25th 2017, 11:13pm ===============
Έτσι για επιβεβαίωση, αυτό εδώ είναι για το Redmi 3s, σωστά;
=============== Ιαν 25th 2017, 11:12pm ===============
Άκυρο, είμαι τυφλός ή είναι πολύ αργά. Τώρα είδα ότι έχει tab στο πάνω μέρος για τις κινεζικές Roms. Άντε ξανά μανά κατέβασμα.
=============== Ιαν 25th 2017, 11:13pm ===============
Έτσι για επιβεβαίωση, αυτό εδώ είναι για το Redmi 3s, σωστά;