Καλήσπέρα στο forum! Είμαι νέος κάτοχος mi5. Και αρχικά ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά για την τρομερή δουλεία με τους οδηγούς κτλ. Αναβάζω μία φώτο σχετικά με το τηλέφωνο να με βοηθήσετε αν έχετε την καλοσύνη για να flashαρω την ελληνική rom.
Αν το κάνεις για την Ελληνική γλώσσα στο update θα πάρει Ελληνικά..
Αν δεν παίρνει μπορείς να κατεβάσεις εδώκαι να την βάλεις μέσω updater.
Αν απλά θέλεις να βάλεις την Ελληνική ρομ μπορείς να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις όπως είσαι αν έχεις κάνει αίτηση.
Αν δεις ότι δεν ξεκλειδώνει κατεβάζεις την global developer Και ξανα προσπαθείς..
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Έκανα μόλις αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω! Θέλω να βάλω την ελληνική rom. Εσύ βασικά ποιά μου προτείνεις και τι διαφορές έχουν;
Αφού είσαι νέος στην xiaomi κάνε ένα update μέσω του updater θεωρητικά θα έχεις και Ελληνικά μείνε λίγο στην official stable , δες το περιβάλλον της Miui ρίξε και λίγο διάβασμα εδώ στο φόρουμ να μπεις στο κλίμα και πιο πολύ στα νήματα που αφορούν το κινητό σου και όταν με το καλό θα έχεις και την έγκριση για ξεκλειδώμα αποφασίζεις, η διαφορές τώρα για άλλους είναι μικρές για άλλους είναι μεγάλες αλλά και μόνο για το εργαλείο του twrp recovery αξίζει να βάλεις την Ελληνική
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk