Μισό λεπτό γιατί μπερδεύτηκα. Που είναι σωσμένο το backup του TWRP. Στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου (internal storage θα στο λέει κανονικά) ή σε εξωτερική SD card που έχεις συνδέσει. Κατά γενικό κανόνα αν έχεις πάντως εξωτερική SD να την προτιμάς.Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Αυτό στην εικόνα. Eίτε αντιγραφή του δίνω είτε αποκοπή προς τον υπολογιστή τίποτε. Διαγράφεται όμως. Είχα ένα δεύτερο και το διέγραψα. Επίσης παρατήρησα ότι ούτε με τον εξερευνητή αρχείων δεν αντιγράφεται στην SD του κινητού.
Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Αυτό στην εικόνα. Eίτε αντιγραφή του δίνω είτε αποκοπή προς τον υπολογιστή τίποτε. Διαγράφεται όμως. Είχα ένα δεύτερο και το διέγραψα. Επίσης παρατήρησα ότι ούτε με τον εξερευνητή αρχείων δεν αντιγράφεται στην SD του κινητού.
-
Καλησπέρα σας.
Α ειμαι σε λάθος νήμα διορθώστε με.
Είμαι οκ με το παρακάτω? MiMax 128.
Ευχαριστώ! -
-
Εγω που εχω Official Stable δεν πρεπει να παω στο βημα 2 ? (Αν έρθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2)
Εχω κολλησει στο Unlock Bootloader εχω περασει με τα χιλια ζορια τους drivers και εχω το προβλημα της αναγνωρισης της συσκευης (Redmi Note 4) λογω του marshmallow. -
με global stable δεν μπορείς να κάνεις unlock bootloader, πρέπει να βάλεις την global developer και να δοκιμάσεις.
θα την βρεις εδώ μαζί με οδηγίες εγκατάστασης en.miui.com/download-309.html -
Thanx!
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε εσάς και στις οικογένειες σας!
Πήρα και εγώ εκ Κίνας το Redmi Note 3.
Έκανα τα αρχικά βήματα για να δω αν είναι κλειδωμένο και τελικά... ήταν!
Έστειλα αίτημα και μου απαντήσαμε πως εγκρίθηκε. Οπότε μπορώ να το ξεκλειδώσω... Ο λόγος? Δεν έχει ελληνικά!
Αλλά το πρόβλημα ξεκινάει από εδώ και πέρα... Κολλάει στο 50% στο unlock και δεν συνεχίζει ούτε με τις οδηγίες που βρίσκω στο youtube και στο site εδώ...
To κινητό το έβγαλα φωτογραφία και σας ανεβάζω τι φοράει... Δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές οπότε σε απλά Ελληνικά κάθε βοήθεια δεκτή!
Παρακαλώ τα φώτα σας!
-
θα κατεβάσεις αυτήν που λέει RECOVERY και θα την περάσεις χειροκίνητα από την αναβάθμιση από εδώ MIUI 8 China Developer ROM 6.8.18 Released: Recovery & Fastboot Downloads - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Οδηγίες πω γίνεται μπορείς να βρεις εδώ Xiaomi MIUI Official Forum -
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Κατεβάζω τώρα αυτό το αρχείο:
Redmi Note 3 Qualcomm
Recovery
bigota.d.miui.com/6.8.18/miui_…6.8.18_42aa456138_5.1.zip
και μετά το κάνω εγκατάσταση σύμφωνα με τον οδηγό. Ελπίζω να μην χρειάζεται πτυχίο από τη ΝΑΣΑ για να τα καταφέρω... Πρώτη φορά ασχολούμαι με κάτι τέτοιο...
=============== Ιαν 3rd 2017, 7:21pm ===============
Παιδιά καλησπέρα και πάλι...
Από το μεσημέρι προσπαθώ αλλά τίποτα... Τα αρχεία από το link παραπάνω για το Redmi Note 3 κατεβαίνουν κανονικά αλλά όταν πάει να γίνει η εγκατάσταση γράφει: "Couldnt verify update package"...
Το μόνο που κατάφερα είναι να κάνει update η συσκευή με το παραδοσιακό τρόπο...
Νέες φώτο..:
Το μόνο που θέλω είναι να του βάλω ελληνικά....
Από όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ και έκανα, είδα ότι είναι κλειδωμένο το bootloader, έκανα αίτημα και εγκρίθηκε από τους Κινέζους, κατέβασα το unlook προγραμματάκι και κολλάει στο 50%... Είδα και έκανα ότι λέει στο βιντεάκι αλλά τίποτα... Καμιά βοήθεια pls?...Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή φωτογραφίας με ΙΜΕΙ ().
-
Ο/H asterias84 έγραψε:
Καμιά βοήθεια pls?...
Αν κάνεις βέβαια αναβάθμιση θα πάρει την Ελληνική γλώσσα.
=============== Ιαν 3rd 2017, 7:40pm ===============
Αν δεν την παίρνει πάνε στην τελευταία stable πρώτα ..
en.miui.com/download-301.html -
ουτε αυτό δούλεψε....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα