Μπες στην υπογραφή μου και θα βρεις για το κινητό σου...Ο/H stathis malantaras έγραψε:
να μου γράψει κάποιος εναν οδηγό
Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
με drivers είσαι εντάξει, ρίξε μια ματιά εδώ:
Κινέζικο mi pc suite & xiaomi drivers
& εδώ:
tip για το κινέζικο mi pcsuite
Μόλις είδα πως έχεις mtk επεξεργαστή, οπότε πιο ενδεδειγμένη μέθοδος είναι με το sp flashtools!!
Δοκίμασε τα παραπάνω που σου γραψα και αν δεν.....γύρνα το!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H SkiesOfAzel έγραψε:
Επομένως από τη στιγμή που δε χρειάζεσαι να κρατήσεις δεδομένα, απλά μπες στο TWRP, πήγαινε στο wipe και επέλεξε format data. To TWRP σου δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τη διαδικασία καθώς βρίσκεται σε άλλο partition. Μετά κάνε restart και ξανά ρύθμισε το τηλέφωνο σου. Αν θέλεις πες μας και αν βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα μετά από τη διαδικασία (περισσότερο θα το προσέξεις στο χρόνο εκκίνησης εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει εσύ).
-
demakhs το δοκίμασα αυτο με τους drivers μου λέει πάλι αυτό:
=============== Ιαν 5th 2017, 6:27pm ===============
Να δοκιμάσω αυτον το οδηγό; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) -
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Πάω για format data και επανέρχομαι λίαν συντόμως.
Ευτυχώς που δουλεύει στην SD. -
-
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Πάω για format data και επανέρχομαι λίαν συντόμως.
Ευτυχώς που δουλεύει στην SD.
-
Ο/H SkiesOfAzel έγραψε:
Είναι πολύ περίεργο, πάντως σχεδόν σίγουρα έχει να κάνει με κάποιο bug του TWRP σου.
-
Μια ερώτηση το sp flash tool για να περάσω china dev δεν θα πάθει κάτι το κινητό; (επειδη εχω κλειδομενο bootloader)
edit:οκ τίποτα δεν ηταν περασα china dev
=============== Ιαν 6th 2017, 12:40am ===============
SOS!!! ειμαι σε TWRP recovery mode και δεν με αφηνει να συρω το βελακι εκει που λεει swipe to allow modifications επισης μου εχει βγάλει ένα πορτοκαλί λουκέτο ειμαι σε αυτον τον οδηγο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
Ο/H stathis malantaras έγραψε:
edit:το απενεργοποίησα και δεν άνοιγε και ξαναπέρασα china dev και δούλεψε.Αλλα γιατί κόλησε στο μενου του TWRP χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει είμαι στο τελευταίο στάδιο.
Αν σε βγάλει σε κινέζικα στην αρχή, αφού κάνεις swipe, χρησιμοποίησε αυτό το video για να γυρίσεις σε αγγλικά. -
Δουλεψε αλλα εκει που παω να κανω install την rom μου βγαζει error
συγκεκριμένα λέει Ε:could not extract 'META-INF/com/google/android/update-binary'
Error installing zip file
edit:Ξαναφλάσαρα china dev θα προσπαθησω αυριο παλι
edit2:εψαξα λιγο στο ιντερνετ και λεει οτι η εκδοση που εχεις δεν υποστιριζει την εκδοση που θελεις να εγκαταστησεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα