sorry ρε παιδια πολυ νεος σε χιαομι λεμε...επειδη κοιταγα κατι πιο παλια σχολια και σαν μου εδωσαν την εντυπωση πως μαλλον ειναι υποδεεστερη της κενζο και οτι δεν υποστηριζει πολλες rom κτλ
επισης ενα 2ο ερωτημα εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του boatloader (προτου παρω το κιν στα χερια μου απο περισυ δηλ) και δεν πηρα κανενα μηνυμα απο τους κινεζους...τι κανω τωρα? να ξαναστειλω μια τωρα που το εχω στα χερια μου ή να κανω ενα παραπονο?
σορρυ για την χαζομαρα αλλα ειναι πραγματικα τοσες σελιδες εδω μεσα και ψιλοχανομαστε οι νουμπαδες!
ωραια καταφερα να το κρατησω σε φαστ βοοτ τωρα ομως οταν παταω να μου δειξει αν ειναι locked η unlocked Μου λεει FAILED (remote: unknown command)
finished. total time: 0.004s
πατησα να το κανω unlock to bootloader απο το mi unlock tool γιατι το account εχει permissions αλλα στο 50% leei couldnt verify account
μαλλον απο οτι θυμαμε θελει sp flash σε αγγλοκινεζικη και μετα υnlock e?
ωραια καταφερα να το κρατησω σε φαστ βοοτ τωρα ομως οταν παταω να μου δειξει αν ειναι locked η unlocked Μου λεει FAILED (remote: unknown command)
finished. total time: 0.004s
πατησα να το κανω unlock to bootloader απο το mi unlock tool γιατι το account εχει permissions αλλα στο 50% leei couldnt verify account
μαλλον απο οτι θυμαμε θελει sp flash σε αγγλοκινεζικη και μετα υnlock e?
Τι εντολή δίνεις ?
fastboot getvar all
είναι η σωστή
Όσο για το ξεκλείδωμα, τι ROM φοράς τώρα, βάλε και μια photo από το about phone. Δεν είναι απολύτως απαραίτητο να πας σε Chinese Dev. Mi Account έχεις συνδέσει στην ROM που είσαι τώρα (με ενεργό το Find Device) ?
παιδια μία ερώτηση.αν έχουμε ξεκλειδώσει ένα κινητό και πάρουμε άλλο με τον ίδιο τρόπο ξεκλειδώνουν είναι γιατί προσπαθώ να κάνω νέα αίτηση και μου λέει rejected