Διαφήμιση

Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi

• Οδηγός
    • Xiaomi
    • MIUI
    • Ναι εάν ακόμα ισχύει η άδεια σου φυσικά

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Απλά να θυμάται ο φίλος μας ότι ένας Mi λογαριασμός έχει το δικαίωμα να ξεκλειδώσει μια νέα συσκευή ανά μήνα.
    • Ο/H Panos Makos έγραψε:

επισης ενα 2ο ερωτημα εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του boatloader (προτου παρω το κιν στα χερια μου απο περισυ δηλ) και δεν πηρα κανενα μηνυμα απο τους κινεζους...τι κανω τωρα? να ξαναστειλω μια τωρα που το εχω στα χερια μου ή να κανω ενα παραπονο?
      σορρυ για την χαζομαρα αλλα ειναι πραγματικα τοσες σελιδες εδω μεσα και ψιλοχανομαστε οι νουμπαδες!

λοιπον εγω θελω να κανω 2η αιτηση αλλα δεν με αφηνει καπως...υπαρχει τροπος να δω πριν ποσες μερες εκανα την αιτηση? παντως ηταν 100% απο περισυ αρα πλεον πανω απο 10 μερες! το λινκ με παει να κατεβασω την εφαρμογη την οποια και κατεβαζω και ελεγχει αυτη αν εχω δικαιωματα δεν λεει πως δεν εχω...συνεχιζει στην επομενη οθονη με τις 3 μπαρες η οποια η 1η με παει στο 55% και εκει κολλαει δεν με βρισκει! μνμ στο κιν ή στο mi acc δεν πηρα ποτε οτι ολα καλα....επισης ως locale δεν ειχε ποτε την ελλαδα στις επιλογες μου οταν προτοανοιξα το κιν και γενικα απο ευρωπη εκτος απο ισπανια δεν ειχε τιποτα αλλο (κενζο)
    • Διαφήμιση
    • Αν το link σε πάει να κατεβάσεις απευθείας την εφαρμογή, έχεις πάρει άδεια ξεκλειδώματος. SMS είναι λίγο λαχείο αν σου έρθει και εξαρτάται και από τον πάροχο του δικτύου σου (Cosmote συνήθως έρχεται, αλλά πχ με Wind έχουμε ακούσει πολλά παράπονα ότι δεν ήρθε τίποτα ποτέ). Το Mi Unlock tool τι σου βγάζει ? Απλά κολλάει ? Ποια ROM φοράς στο Kenzo ? Έχεις συνδέσει Mi Account στο κινητό με ενεργοποιημένο το Find Phone ?
    • αντε! σκεψου πως ολα τα αλλα τους μηνυματα μου εχουν ερθει :/
      τεσπα εχω κενζο την official 8.0.5.0 (α) ειμαι δουλεια τωρα μπορει να την λενε 8.0.1.0? official ειναι παντως,μηπως ειμαι χαζος και επρεπε να ειχα κινεζικη developer?)

εγω τωρα εχω αυτο σαν εικονα

gsWg8OB.png

το οποιο δεν μπορει να ισχυει γιατι ενα account εχω ολο και ολο και εχω προσθεσει τις διαφορες βλακειες που ζηταγε

περι Find Phone το βρηκα το κιν απo την εφαρμογη του cloud τους...
      Find Device.............
    • Ο/H Panos Makos έγραψε:

αντε! σκεψου πως ολα τα αλλα τους μηνυματα μου εχουν ερθει :/
      τεσπα εχω κενζο την official 8.0.5.0 (α) ειμαι δουλεια τωρα μπορει να την λενε 8.0.1.0? official ειναι παντως,μηπως ειμαι χαζος και επρεπε να ειχα κινεζικη developer?)
      Ωραία. Συνοψίζω λίγο τα βήματα για το unlock:

1) Το security check up στο Mi Account σου πρέπει να είναι στο 100% και να έχεις δηλώσει σωστά το e-mail σου και έναν αριθμό κινητού (SIM) recovery.

2) Να έχεις κάνει login με το Mi account σου στο κινητό και στο Mi Cloud να έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό συσκευής (find phone/device). Βλέποντας τα αντικείμενα τώρα μέσα στο Mi Cloud από τη συσκευή σου, επιλέγεις find device, ανοίγεις internet και GPS στο τηλέφωνο και περιμένεις να "κλειδώσει" το τηλέφωνο στη θέση που είσαι ή έστω κοντά σε αυτή. Το θέμα είναι να πάρει σωστά στοιχεία ο server της Xiaomi ώστε να ταυτοποιήσει την συσκευή σου με το Mi Account σου και ενδεχομένως και τη SIM που χρησιμοποιείς.

3) Να έχεις ενεργοποιήσει το USB Debugging στη συσκευή. Στο Πληροφορίες για το τηλέφωνο (about phone), πατάς την έκδοση του κινητού 6-7 φορές και ενεργοποιούνται τα developer options (επιλογές για προγραμματιστές). Σε αυτό το υπομενού μπαίνεις από τις Επιπρόσθετες Ρυθμίσεις. Εκεί ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων USB καθώς και τις επιλογές για το OEM unlock εφόσον υπάρχουν στην ROM σου και αφού πάρεις την έγκριση (εσύ την έχεις πάρει προφανώς).

Αφού ξανατσεκάρεις ότι ισχύουν τα 1,2,3 (το 2 δεν βλάπτει να το ξανακάνεις έστω αν το έχεις κάνει μια φορά), πας ξανά για ξεκλείδωμα μέσω του Mi Unlock tool. Δοκίμασε αντί για το email να βάλεις ως username το νούμερο της SIM σου. Αν αποτύχει και αυτό τότε είσαι άτυχος, σε "έφαγε" η Global Stable και πας για φλασάρισμα Chinese Dev, επανάληψη (δυστυχώς) των βημάτων 2 και 3 και ξανά unlock. Η λογική λέει ότι αυτή τη φορά πρέπει να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία.
    • Καλησπέρα ,

Μόλις πήρα στα χέρια μου το

XIAOMI REDMI 3S PRIME 4G LTE DUAL SIM

γενικά πρέπει ν ακολουθήσω τον οδήγο που έχετε αναρτήσει ?

Ευχαριστώ

• Διαφήμιση
    • Καλορίζικο δώσε μας μα φωτό από το "σχετικά με το τηλέφωνο " να δούμε τι rom έχει ,και κάνε έλεγχο του bootloader

• Δυστυχώς δεν έχω με τι να βγάλω φωτο , πήγα να το σκανάρω άλλα δεν φαίνεται .

Τι χρειάζεσαι να σου πώ.

Στο about γράφει

Android version 6.0.1 mmb29m

Miui version miui global 8.0 stable 8.0.3 (malmidg)

Cpu octa-core max 1.4ghz

Ram 3.00

Internal memory 24.42 gb available 32 gb total

Προσπάθησα να δω αν είναι κλειδωμένο και όταν έφτασα στο σημείο"fastboot getvar all"

στοsecure εβγαλε yes

αλλα δεν έγραφε πουθενά κα΄τι για unlock.

Και κόλησα..

• Official global stable έχεις,μια χαρά είσαι, άραξε.

Πάτα τ κουμπάκι να κάνει update, αν εχει, κ τέλος...Μην ψαχνεσαι άλλο!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ναι ότι σου λέει ο Δημήτρης δοκίμασε για update

• Διαφήμιση