Ξαναμπές στο twrp με VOL + και power on και συνέχισε απο τα βήματα που παρέλειψες
Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H Jordi_7 έγραψε:
Kαλησπέρα σε όλους, προσπάθησα να βάλω την ελληνική ROM στο Redmi Pro μου αλλά κάπου έκανα μια βλακεία και κόλλησε το κινητό.
Συγκεκριμένα στο βήμα που έλεγε :
Αφού λοιπόν μπούμε στο κεντρικό μενού προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset!
Πάμε δηλαδή Wipe->Advanced Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Dalvik / Art Cache + Data + Cache) όπως βλέπουμε και στο παρακάτω spoiler, για να αποφύγετε το BootLoop.
Το παρέλειψα και προσπάθησα να κάνω install την ROM, την οποία δεν μου την εμφάνιζε στην internal memory και πίστευα οτι έφταιγε αυτό, οπότε προσπάθησα να το κάνω με τον τρόπο που έλεγε αν το έχεις ξεχάσει. Μην τα πολυλογώ, δεν έβγαλα άκρη, εκλεισα το κινητό και απλά ανοίγει και δείχνει το λογοτυπο. Δεν μου το αναγνωρίζει και στο PC για να κάνω οτιδήποτε άλλο.
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Ξαναμπές στο twrp με VOL + και power on και συνέχισε απο τα βήματα που παρέλειψες
Ευχαριστώ πολύ, αυτή ηταν η λύση, όλα καλά πλέον Απολαμβάνω την ROM!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
γεια χαρα κ απο εμενα εχω κ εγω προσφατα το redmi pro 64gb και για να μην ανοιξω αλλο θεμα που ισως υπαρχει...περασα κ εγω σε official china custom και περιμενω και εγω το ξεκλειδωμα αφου εχω στειλει..
απλα θα ηθελα να ξερω
1.πως γινεται να σβηστουν οι εφαρμογες που ειχα περασει με την unofficial rom
2.ειναι λογικο που δεν ανοιγει το εικονιδιο play store ενω οι εφαρμογες που ειχα περασει δουλευουν κανονικα?
3.πλεον οταν παταω recovery mode μου βγαζει τρεις επιλογες στα κινεζικα,μπορω να κανω κατι?
και κατι τελευταιο,το update εγινε και εμενα με Mi Pc Suite με πληκτρο shift πατημενο και r-flash επιλογη του ζιπαρισενου αρχειου,ξεκινησε απο 50 και κατι και για καποιο λογο σταματησε σστο 80 και κατι..το κινητο εβγαλε μια μπαρα στα κινεζικα μετα αλλη μια κ ανοιξε χωρις πλεον τα ελληνικα αλλα με εφαρμογες που ειχα περασει.
MIUI 8 7.1.20 Beta η version που μου βγαζει.οκ?
συγνωμη αν κουραζω με πραγματα απλα...αλλα για μενα 2 μερες τωρα ελιωσα!
ευχαριστω ... -
-
Είναι απλά μεταβατική rom μην ψάχνεσε άδικα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
@Art33
1,Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από ρυθμίσεις.
2,Μπορείς να πας εφαρμογές και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του google play.
Αν δεν στρώσει κάνε κατάργηση ενημέρωσης.
3 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε αυτό που λες..
Το recovery προς το παρών δεν το χρειάζεσαι.,.
τωρα ομως δεν υπαρχει ουτε το google play ... -
αν και δεν το χρειάζεσαι, ακριβώς... Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριουςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Είναι απλά μεταβατική rom μην ψάχνεσε άδικα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Τάκης, θ'.................αργήσει λίγο να σ απαντήσει, το χει αυτό το κακό γενικά....
Μέχρι τότε θα φοράς ΗΔΗ την τελευταία Ελληνική (δηλαδή θα χουν περάσει 2-3 μέρες, θα χει έρθει η έγκριση, θα χεις ξεκλειδώσει, θα χεις περάσει twrp κλπ...όλα τα βήματα, ΚΟΜΠΛΕ....)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αν και δεν το χρειάζεσαι, ακριβώς... Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα