Έκλεισε.
Θα το κάνω με το δικό του λογαριασμό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Θα το κάνω με το δικό του λογαριασμό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλησπερα !!! Μετα απο σχεδον 2 μηνες με την global stable τελικα η γυναικα δεν ειναι ευχαριστημενη με το θεμα μπαταρια !!! Τι μου προτεινετε ? Θελω μια rom που να μην θελει update κ με καλη αποδοση γενικα σε ολα. Αν εχετε και να προτεινετε θα ημουν ιδιαιτερα χαρουμενος !!!Ο/H NasDriver έγραψε:
2-5 μέρες μερίπου αυτήν την εποχή, μπορείς να βάλεις την global stable όμως που έχει και ελληνικά πλέον με αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Καρντάση δεν θέλω να σε χαλάσω αλλά δεν υπάρχει κανένα κινητό να κρατάει έτσι όλα έχουν sot το ελάχιστο 5 ώρες ως 8 με το ζόρι, και όταν παίζεις και παιχνίδια άστα 4,5 και πολύ είναι.Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Της κραταει μια μερα αλλα παιζει παιχνιδια οχι ομως ολη την μερα γιατι εχουμε κ 2 παιδια σχολεια φροντιστηρια κλπ !!! Εγω ομως που εχω την Thunder 6.10.20 developer δεν εχω κανενα παραπονο κραταει μιαμιση μερα !!!
Πόση ώρα ανοιχτό το τηλέφωνο ? Αν είναι 4ωρο-5ωρο ή παραπάνω με παιχνίδια (παίζει ρόλο και τι παιχνίδια βέβαια), αυτός είναι, πολύ χοντρικά και ο φυσιολογικός χρόνος της μπαταρίας (για ανάλυση θέλουμε φωτογραφίες από τη χρήση μπαταρίας και γραφήματα). Και ο CEO της Xiaomi να σου δώσει ROM ή ο Θεός ο ίδιος μη νομίζει ότι θα πάει πολύ παραπάνω, άντε να κερδίσει κανά μισάωρο (και ίσως λέω και πολύ). Τι να πουν και οι χρήστες Samsung με τις 2800-3000mah μπαταρίες που είναι συνεχώς δεμένοι με μια μπρίζα (με μπαλαντέζα) ή κουβαλάνε power banks, γεννήτριες, ηλιακούς, ανεμογεννήτριες κτλΟ/H Nikozzz35 έγραψε:
Της κραταει μια μερα αλλα παιζει παιχνιδια οχι ομως ολη την μερα γιατι εχουμε κ 2 παιδια σχολεια φροντιστηρια κλπ !!! Εγω ομως που εχω την Thunder 6.10.20 developer δεν εχω κανενα παραπονο κραταει μιαμιση μερα !!!
Η πιο σοφή κουβέντα, από τον πιο ενοχλητικό πιγκουίνο!!Ο/H stamatisv έγραψε:
Οι γυναίκες δεν είναι ποτέ ικανοποιημένες φίλε μου:)
απλά μου έχει έρθει από παρασκευή και λόγο χρονου δεν έχω προλάβει να του περάσω και την global rom και δεν το βγάζω αν δεν του βάλω τζαμάκι απλά βλέπω κάτι ότι νάνε τζαμάκια ακόμη και από nilkin που υποτίθεται είναι από τις καλές τα μονα που φαίνεται να καλύπτουν κανονικά είναι κάποια που έχουν το τζαμάκι βαμμένο πάνω και κάτω με το χρώμα που είναι μπροστά το κινητόΟ/H takisfrag έγραψε:
Τα καλά tempered glass δυστυχώς έτσι είναι υπάρχουν όμως και ολόκληρα απλά έχουν σίγουρα πιο εμφάνιση αλλά είναι της πλάκας !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk