οποτε τώρα όπως έχω περάσει την romo με βρώμικη εγκατάσταση όπως λέτε υπάρχει οδός κίνδυνος να πάθω κάποια ζημια ?
Με το mi pc suite την πέρασες ή από την αναβάθμιση του ίδιου κινητού ?Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο
απλά πέρασα την rom σε έναν φάκελο στο κινητό που έφτιαξα εκείνη την στιγμή και μετά από το updater τον βρήκα και το έκανα έτσι και έγινε κανονική αλλαγή δηλαδή είχαν φύγει κάτι app κινεζικα αλλα δεν είχα πλέον ελληνικά σαν επιλογή και είχαν γίνει και αλλαγές στις επιλογές της κάμερας
Ο updater δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα glorified downloading εργαλείο που κατεβάζει ROMs και OTA. Δεν φλασάρει τίποτα. Το φλασάρισμα γίνεται κάθε φορά, στο reboot, από το εκάστοτε recovery (από το stock αν δεν υπάρχει custom). Με δεδομένο ότι όλα τα update script που έχω δει καπακώνουν το /system partition παντελώς και στις stock ROM όλες οι εφαρμογές συστήματος βρίσκονται εκεί μέσα, η μόνη περίπτωση για dirty flash είναι να μην κάνει ο χρήστης factory reset, μετά την αναβάθμιση. Άπαξ και κάνει είναι σαν να έχει κάνει Wipe data + cache+ dalvik από custom recovery, δεν μένει τίποτα από την παλιά ROM, εκτός ίσως από υπολείμματα εφαρμογών στο internal storage τα οποία όμως δεν επηρεάζουν σε κάτι (μπορεί να τα σβήσει ο χρήστης αν το επιθυμεί). Το πρόβλημα είναι ότι το stock recovery (όπως και τα custom) κάποιες φορές δεν περνάνε σωστά τη ROM για διάφορους λόγους. Δεν νομίζω όμως ότι ο φίλος μας θα έχει κάποιο θέμα.
Ενώ έγινε approve το unlock δεν μπορώ να το κάνω. Όταν τρέχω το Mi Flash Unlock μου γράφει Your Device isn't supported by Mi Unlock και έχω το Redmi Note 3 Pro SE