Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
@6adriano7
Περνάς τους drivers Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Μετά θα κάνεις ελεγχο του bootloader Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και μετά θα κάνεις την αίτηση Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Τα υπόλοιπα όταν ξεκλειδώσεις. Απλά να πεις αν ο bootloader σου είναι κλειδωμένος ή οχι? -
Μάκη, μπέρδεψες τα κοπέλια!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται να κάνω τελείως αρχάρια ερώτηση
Αυτό τον οδηγό τον ακολουθούμε πάντα με το που πρωτοπάρουμε στα χέρια μας ένα Xiaomi και γιατί; Θέλω να πω, ακόμη κι αν η ROM του κινητού μου είναι (ή θεωρείται) official global και το έχω πάρει αυθεντικό από έλληνα εισαγωγέα;
Αν είναι πολύ χαζή η ερώτησή μου σβήστε τη -
Υποχρεωτικό δεν είναι τίποτα. Είναι κάποια βήματα που μπορείς να κάνεις για να δεις κάποια πράγματα στη συσκευή σου (πχ. αν είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloader)
Από κει και πέρα εξαρτάται τι θες να κάνεις. Αν έχεις official rom και θες να συνεχίσεις με αυτή, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Αν όμως η rom σου δεν είναι official ή θες να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική rom, αυτά είναι βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
Ένα έξτρα αυτής της διαδικασίας είναι ότι περνάς ταυτόχρονα ένα custom recovery εργαλείο, το οποίο είναι πιο ευέλικτο και με περισσότερες δυνατότητες από το default και μπορεί να σε σώσει από περιπέτειες, αν τύχει και για κάποιο λόγο η συσκευή σου κολλήσει άσχημα. -
Ο/H fog έγραψε:
Υποχρεωτικό δεν είναι τίποτα. Είναι κάποια βήματα που μπορείς να κάνεις για να δεις κάποια πράγματα στη συσκευή σου (πχ. αν είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloader)
Από κει και πέρα εξαρτάται τι θες να κάνεις. Αν έχεις official rom και θες να συνεχίσεις με αυτή, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Αν όμως η rom σου δεν είναι official ή θες να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική rom, αυτά είναι βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
Ένα έξτρα αυτής της διαδικασίας είναι ότι περνάς ταυτόχρονα ένα custom recovery εργαλείο, το οποίο είναι πιο ευέλικτο και με περισσότερες δυνατότητες από το default και μπορεί να σε σώσει από περιπέτειες, αν τύχει και για κάποιο λόγο η συσκευή σου κολλήσει άσχημα.
=============== Απρ 14th 2017, 11:38am ===============
Πολύ καλό το βίντεο που δείχνει πώς μπορούμε να δούμε αν ο bootloader ειναι κλειδωμένος ή όχι. Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο για να αρχίσω να χρησιμοποιώ το κινητό.
1) Το κινητό είναι global version
2) Η ROM του είναι official
3) Έχει ελληνικά μέσα
Σαν χρήστης του φόρουμ θα χρησιμοποιώ τις δυνατότητές του και θα τις εφαρμόζω στο κινητό, αλλά με βάσει τα παραπάνω δεδομένα μπορώ να παραλείψω προσωρινά τα βήματα που αναφέρονται σε αυτό το thread; Και αν ναι, χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ το κινητό; -
Από τη στιγμή που δε θες να βάλεις την ελληνική rom και ισχύουν οι προϋποθέσεις που ανέφερες, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, παρά να χαρείς το κινητό σου.
-
Άστον να έχει την official global. Μόλις καταλάβει πόσο πιο γρήγορη είναι η Ελληνική θα πάει σ'αυτήν τρέχοντας!
-
Χαχα... Απ'ό,τι καταλαβαίνω, αν είναι να περάσω την ελληνική, θα πρέπει να το κάνω τώρα που πρωτοάνοιξα το κινητό έτσι;
-
Ο/H Zombie έγραψε:
θα πρέπει να το κάνω τώρα που πρωτοάνοιξα το κινητό έτσι;
-
Όχι, μπορείς να το κάνεις όποια στιγμή αποφασίσεις.
-
Ναι γιατί δεν είναι μόνο να χάσεις δεδομένα. Είναι πιο πολύ ότι μετά δεν θα θες να αλλάξεις την Ελληνική με τίποτα. Πρώτα όμως έλεγξε bootloader αν είναι κλειδωμένος και ρίξε αίτηση για ξεκλείδωμα. Ή αν έχεις ξεκλειδώσει ήδη ακόμα καλύτερα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα