ειπα να κανω σιγα σιγα την διαδικασια για να φτασω στην περιφημη αιτηση.εχω κατεβασει του drivers στην επιλογη 3 η' 4 για qualcomm η' mediatek εβαλα τρια επειδη εβαλα την εφαρμογη cpu-z στο κινητο και μου γραφει gpu vendor qualcomm.τωρα εχω μπλεχτει λιγο με τα παρακατω ,τις επιβεβαιωσεις.ειμαι στο adb reboot edl.εκει εχω μπερδευτει.δεν μου βγαινει το qualcomm.αλλα εχω την εντυπωση πως εχει γινει σωστη εγκατασταση.
μου βγαζει στο android device κανονικα android composite ATP interface.και κατω κατω στις φορητες συσκευες γραφει το κινητο μου MI MAX.στις θυρες δεν μου βγαζει qualcomm.γραφει θυρα επικοικωνιων com1
μηπως πρεπει πρωτα να τσεκαρω αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος?
Μην ασχολείσαι με το edl. Αφού λογικά έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers, προχώρα με τον έλεγχο του Bootloader και αν είναι κλειδωμένος ακολούθησε τον οδηγό για να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα.
ελπιζω να μην εκανα καμια παπαρια πριν.μπηκα στο cmd ως διαχειριστης και εβαλα adb reboot edl.αλλα δεν ειδα να αναβοσβηνει καποιο λαμπακι led ειδοποιησης.οκ.βλεπω το βιντεακι για κλειδωμενο η' οχι bootloader.ας ελπισω να μην εχω ερωτησεις.θα ενημερωσω σε λιγα λεπτα.ευχαριστω παιδια αγια ημερα που ειναι.