ευχαριστω πολυ τον γιωργο geoanto555.ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησα πολυ φιλε.νομιζω με εφτιαξες μια χαρα.καποια στιγμη απο περιεργεια πες μου, αν θα θυμασαι οταν ξαναγυρισεις στα πληκτρα ,που υπηρχε φαουλ.ευχαριστω και το υπολοιπο team.ειστε the best.καλο μας πασχα.καλη μας συνεχεια.
Χριστος Ανέστη και χρόνια πολλά.Αγορασα το redmi 4a από το gearbedt με unoficcial rom.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να στείλω αίτημα για να ξεκλειδώσει ο bootloader.Οταν κατεβάζω το unlock app και το ανοίγω μου βγάζει κάτι ακαταλαβιστικα γράμματα.Οταν συνδεομαι στο mui.com για να δω κάποιες πληροφορίες,η σελίδα που ανοίγει είναι στα κινέζικα.Κατι κάνω λάθος στην όλη διαδικασία?
Χριστος Ανέστη και χρόνια πολλά.Αγορασα το redmi 4a από το gearbedt με unoficcial rom.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να στείλω αίτημα για να ξεκλειδώσει ο bootloader.Οταν κατεβάζω το unlock app και το ανοίγω μου βγάζει κάτι ακαταλαβιστικα γράμματα.Οταν συνδεομαι στο mui.com για να δω κάποιες πληροφορίες,η σελίδα που ανοίγει είναι στα κινέζικα.Κατι κάνω λάθος στην όλη διαδικασία?
Κάτω κάτω μπορείς να αλλάξεις γλώσσα στα Αγγλικά... (δες την εικόνα)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλοι μου!Περιμένω εντός ολίγου βοήθεια από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της ομάδος!Θα σας έχω νεότερα!Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ναό φιλε για τη μεγάλη ανατροπή!
OffTopic
=============== Απρ 18th 2017, 11:13pm ===============
Το πρώτο βήμα έγινε!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο Bodai για την πολύτιμη βοήθειά του.Περιμένουμε μνμ ξεκλειδωματος και συνεχίζουμε!
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Καταρχήν να αναφέρω πως σας θεωρώ ανώτερα πνευματικά όντα καθότι έχω διαβάσει καμία εικοσαριά σελίδες και δεν έχω καταλάβει Χριστό...Η παράκλησή μου είναι η εξής! Έχω δύο εβδομάδες που απέκτησα ένα xaiomi redmi note 4 πρώην κάτοχος LG G2 και μπορώ να πω πως δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη... Παντού διαφημίσεις, το σκρολάρισμα ψιλοκολλάει, τα βίντεο ψιλοκολλάνε, και μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω και έφτασα εδώ! Να αναφέρω επίσης πως είμαι παντελώς άσχετη με boot, reboot, rom, rev ντεβ μεβ οπότε καταλαβαίνετε τη δυσκολία μου! Με αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να αλλάξω ρόμ μπας και δω βελτίωση? Και αν ναι, μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνω βήμα βήμα? Ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα, η ρομ που έχεις είναι official global stable, οπότε θεωρητικά είσαι ΟΚ.
Θεωρητικά όμως, γιατί στην πράξη η συγκεκριμένη ρομ έχει αποσυρθεί επειδή είχε προβλήματα, οπότε πολύ πιθανό τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις να είναι από εκεί
Από που το έχεις αγοράσει ? Από κατάστημα Ελλάδας ή Κίνας ?