συμφωνώ συμφωνώ, βεβαίως βεβαίως...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑργώ λίγο αλλά θα τα καταφέρω, σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.Ο/H zt654 έγραψε:
Ώπα χαλάρωσε πρώτα. Πες μας με ένα screenshot από το about phone τι ρομ έχεις.
Ναι το κατάφερα αυτό, είναι κλειδωμένος.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Unofficial πειραγμένη είναι η ROM.
Έχεις κάνει έλεγχο στον bootloader; => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Έκανα την αίτηση, κατέβασα και το unlock tool από το forum μας και πλέον περιμένω την έγκριση από την Xiaomi. Προφανώς θα περιμένω 1-2 ημέρες οπότε για οτι προκύψει θα σας ενοχλήσω.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τότε, επειδή παραδόξως αυτή η ROM παρόλο που είναι πειραγμένη, ξεκλειδώνει, κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μόλις πάρεις την έγκριση προχωράς με αυτόν τον οδηγό => Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Προσπαθώ να κατεβάσω αυτό το αρχείο και κατεβαίνει μόνο με megasync. Πατάω download through your browser και δεν ανοίγει το αρχείο. Να επισημάνω ότι θέλω ελληνικό μενού. θα μπορέσω να κατεβάσω μετά την ελληνική ρομ άμα σβήσω αυτή τη ψευτορόμ; Εν τω μεταξύ από το κατάστημα που το πήρα (Αθήνα) τους ρώτησα αν έχει official rom με ελληνικό μενού και μου είπαν ότι είναι κομπλέ.( λάθος μου αφού δεν το είχα ψάξει καλύτερα) Και πως καταλαβαίνω ότι έχω ψευτορόμ;Ο/H NasDriver έγραψε:
Το μήπως ήταν περιττό, έχεις ψευτορομ, κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτοςΟ/H Paul7 έγραψε:
μήπως έχω ψευτορομ;